EGYÜTT EGYMÁSÉRT, SZENTMIKLÓSIAKÉRT!

„Van aki bőven ad, mégis gazdagabb lesz”

Idén ötödik alkalommal indul útjára az önkormányzat koordinálásában az Együtt Egymásért Szentmiklósiakért karitatív program. Mindenkit szeretettel várunk a rendezvény megnyitójára, 2018. november 23-án, pénteken 17:00 órakor a Sláger Centerben.

Közösségi összefogással idén is megpróbáljuk könnyebbé tenni szűkös körülmények között élő gyergyószentmiklósi családok, egyedülálló idősek ünnepi készülődését. Az önkormányzat Szociális Osztálya a Sláger Center, illetve a város egyházai, civil szervezetei és több cég közreműködésével tartós élelmiszer adományokat gyűjt az idei adventben is.

A gyűjtés időszaka: advent szombatjai.

Helyszínek: Sláger Center – SZOMBATONKÉNT 9-18 óra között; Szociális Osztály székhelye, BB Market és Kordial üzletek – HÉTKÖZNAPOKON 8-16 óra között; .

Tartós élelmiszer adományaikat KÖSZÖNJÜK. A hét folyamán összegyűlt élelmiszert a következő hét első két napján osztjuk szét. Kapcsolattartó személy: Gereöffy Imola, gereoffy.imola@gyergyoszentmiklos.ro tel. 0266- 364 494/238

2014-ben a program mottója és védnöke volt: “Nekünk adtál, hála Isten, általunk adj annak is, kinek nincsen.” (Lóripap – Kémenes Lóránd, plébános). 2015-ben a program mottója és védnöke volt: “Adj, és megszületik a csoda!” (T. Keresztes Zoltán). 2016-ban a program mottója és védnöke volt: “Adj örömmel, szeress nagylelkűen!” (Böjte Csaba OFM).  2017-ben a program mottója és védnöke volt: ”A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz” (Ft. Sajgó Balázs, a Caritas lelki igazgatója). 2018-ban a program mottója és védnöke: ”Van aki bőven ad, mégis gazdagabb lesz” (Mátyás István, református lelkipásztor).

Kérem ossza meg ismerőseivel: