Elkészült a Csobotloka részre a parcellázási terv

Október 26–november 6. között kerül kifüggesztésre a városháza székhelyének ügyfélfogadójában a 86-os kataszteri dűlőre elkészült parcellázási terv. Az adatok az ún. Csobotloka részre vonatkoznak, kérjük, hogy az érintett földtulajdonosok és területhasználók a megjelölt tíz munkanap alatt szánjanak időt arra, hogy az adatok helyességét ellenőrizzék, hiszen a határidő leteltével esetleges módosítási kérelmet nem áll majd módunkban figyelembe venni.

Kérjük, hogy amikor a kifüggesztett adatok ellenőrzésére érkeznek, hozzanak magukkal személyazonossági igazolványt, hogy a tulajdonosok személyi számát – CNP – feljegyezhessük az adatbázisba. Ahol egy parcella esetén több tulajdonos is érintett – mindegyik személy CNP-jére szükség lesz. A véglegesítésre szánt terveken a tulajdonosok személyi száma kell hogy szerepeljen, hogy az illető személyeket pontosan azonosítani lehessen (ne okozzon problémát például az azonos név).

Amennyiben úgy értékelik, hogy a parcellázási terven feltüntetett adatok hiányosak, kérjük, írásos módosítási kérelmet nyújtsanak be a városháza iktatójába, hogy igényük jogosságát a szakemberek elemezhessék és szükség esetén egyeztetésre sor kerülhessen.

A parcellázási tervek elkészítési folyamatában eddig összesen 41 dűlőben folytak munkálatok, 6373 hektáron volt helyszíni mérés, hétfővel kezdődően újabb 1905 hektár méréséhez látnak hozzá a kivitelező szakcég topográfusai. Kérjük, hogy a meghirdetett fórumok, helyszíni mérések, kifüggesztések során lehetőség szerint személyesen vegyenek részt és a kért dokumentumokat mutassák be – minden parcella esetén szükség lesz a ’90 után kiállított tulajdonjogi papírokra/ideiglenes igazolásokra, valamint a kérdőív kitöltésére és a tulajdonosok személyi számára.

Kérem ossza meg ismerőseivel: