Első kézből szerezhetsz információkat Gyergyószentmiklóson is!

Pályázati bemutatók Hargita megyében

Most első kézből(!) szerezhetsz információkat az aktuális pályázati lehetőségekről. Ha arra keresed a választ, hogy mire és hogyan tudnál pályázni, akkor ezt ne hagyd ki!

Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége szervezésében hétfőn, 2017 április 3.-án Csíkszeredában, Székelyudvarhelyen és Gyergyószentmiklóson ismertetik az aktuális, vissza nem térítendő pályázati lehetőségeket.

Az esemény különlegessége, hogy maguk a pályázatokat kiíró intézmények képviselői fogják bemutatni az általuk kiírt illetve hamarosan megjelenő pályázati lehetőségeket. Mindezt egy kerekasztal megbeszélés keretén belül tervezik megszervezni, ahol a bemutató után a résztvevőknek lehetőségük nyílik egy kötetlen beszélgetés keretén belül feltenni a kérdéseiket is.

Kik tartanak bemutatót?

1. A Kis- és Középvállalkozások Pályázatait és Programjait Levezető Ügynökség (AIPPIMM) képviselői Török Csaba és Fancsali Kálmán, akik többek között a most induló vállalkozásoknak szóló Start-up Nation programról fognak előadást tartani, amelynek a keretén belül akár 200 ezer ron 100% vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni.

2. A Központi Regionális Fejlesztési Ügynökség képviselője (ADR Centru) Lőrinczi Margit, a  Regionális operatív program POR 2.2 – es tengelyét mutatja be, amely egy egyedülálló lehetőség a 2014-2020-as pályázati periódusban arra, hogy vállalkozása legfeljebb 1 millió euró értékű vissza nem térítendő támogatásban részesüljön.

3. Lázár Zoltán, Magyarország Külgazdasági Attaséja a „2017 A Külhoni Magyar Családi Vállalkozások Éve” programról, a pályázati szempontokról és kritérium rendszerről tart tájékoztatót.

Időpontok és helyszínek

2017. április 3. – 09,00 óra Csíkszereda, Szabadság tér 5 szám, Megyeháza, 19-es terem;

2017. április 3. – 12,00 óra Gyergyószentmiklós, Sláger Center, első emelet, gyűlésterem;

2017. április 3. – 15,00 óra Székelyudvarhely, Hargita Megyei Hagyományörzés és Forrásközpont, 1 Decembrie 1918 utca, 9 szám, második emelet.

Kérem ossza meg ismerőseivel: