Építs osztályközösséget!

Pályázati felhívás középiskolás diákok számára

Hétfőtől lehet jelentkezni a Prisma Egyesület által meghirdetett Építs osztályközösséget! programra az erdélyi magyar középiskolás, 9-12-es osztályoknak. Az oktatási intézmények, tanárok és diákok figyelmébe ajánlott program által az egyesület célja a tanévkezdés egyik legnagyobb kihívására, az osztályközösség-építésre megoldást ajánlani.

Az új osztályközösségben vagy a három hónap vakáció után a diákoknak több-kevesebb időbe telik, míg otthonosan érzik magukat abban az iskolai környezetben, amelyben a tanév legnagyobb részét eltöltik. A közösségépítési folyamatban az első lépés rendszerint egy közös cél kialakítása, amely belelkesíti az osztály tagjait. Ez az első lépés lehet most az Építs osztályközösséget! programra való jelentkezés! A sikeresen pályázó osztályok három típusú képzés közül válogathatnak: a Join the group! – csapatépítő, a Make a selfie! – önismereti, illetve a Make a page! – jövőorientációs tréningek közül.

A diákok érdeklődésének megfelelően meghatározott feladat rendkívül egyszerű, éppen azért, hogy minden osztály számára könnyen elérhető maradjon a képzési lehetőség. A pályázó osztályoknak újrahasznosított anyagokból szükséges elkészíteniük a saját emblémájukat (logójukat, címerüket vagy zászlójukat), amellyel együtt egy osztályképet készítenek. Az első 14 beküldő osztály részt vehet a meghirdetett képzési témák valamelyikén, illetve a Facebook-versenyen, amelynek a győztese kiemelt jutalomban részesül.

A pályázatról részletesebb információt találnak a Prisma Egyesület honlapján, jelentkezni pedig a jelentkezési űrlap kitöltésével lehet.

Kapcsolattartó:
Székely Panna
prismae@gmail.com
0751 296 473

Kérem ossza meg ismerőseivel: