Erasmus+ mobilitási képzés Csíkszeredában

2015. december 11–13. között

Ön hallott már az Erasmus+ programról, mely az Európai Unió oktatást, képzést, ifjúsági ügyeket és sportot támogató programja? Ha még nem, akkor egy nagyszerű lehetőséget ajánlunk figyelmébe.
Erasmus+ mobilitás-képzés címmel 2015. december 11–13. között Csíkszeredában tanulmányi mobilitással kapcsolatos pályázatíró képzésre kerül sor az Erasmus Plusz program keretében.
A képzésre olyan szervezetek, intézmények vezetőinek vagy munkatársainak jelentkezését várjuk, melyek megfelelnek a programban fogadóintézményként való részvétel feltételeinek, azonban még nem rendelkeznek Erasmus+ program keretében végzett mobilitási tapasztalattal, továbbá amelyek:
szívesen részt vennének fogadó intézményként az Erasmus+ mobilitási programban szervezeti vagy közösségi célok megvalósítása érdekében,
helyzetükből adódóan felismerik a szervezet, intézmény munkatársainak képzésekkel való fejlesztésének szükségességét és fejlődési lehetőséget látnak az Ersamus+ programban,
képesek arra, hogy a képzés alatt megszerzett elméleti ismereteket, kompetenciákat a gyakorlatban is alkalmazzák és a mobilitási projektben való részvétellel megszerzett tudást hasznosítani tudják szervezetükben
a képzés mindhárom napján részt tudnak venni és hajlandók az összetett jelentkezési és felmérési teszteket kitölteni

Részletes információk (tanfolyam tematikája, a jelentkezés és a kiválasztás feltételei) és a jelentkezési lap megtalálhatók a következő webcímen:
http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/626  

A képzés munkanyelve román, de igény szerint magyar nyelven útbaigazítást kaphatnak a résztvevők. Bővebb információ az andrea.chiricescu@gmail.com e-mail címen vagy a 0773959430-es telefonszámon igényelhető. Kapcsolattartó Andrea Chiricescu.

Hogyan lehet jelentkezni?

1. A jelentkezéshez szükséges egy felhasználói fiók létrehozása a http://www.erasmusplus.ro oldalon a következő link segítségével: http://www.erasmusplus.ro/contul-meu.
2. A felhasználói fiók létrehozása után lehetővé válik a képzésre való jelentkezés a következő link használatával http://www.erasmusplus.ro/evenimente-jolo-appl/vrs/IDform/497
3. Kérjük, hogy a jelentkezési lapot figyelmesen töltse ki, minden szükséges információt megadva!

Minden jelentkezést egyénileg bírálnak el előre maghatározott szempontok alapján.

Jelentkezési határidő: 2015. december 4., péntek, 23 óra 59 perc

A képzés szervezői az Erasmus+ Képzések Országos Hálózata és az Oktatási és Szakképzési Programok Országos Hivatala (ANPCDEFP).
Oktatók: Andrea Chiricescu és Ioana Bere.
Partner: Hargita Megyei Kulturális Központ, Hargita Megye Tanácsa

Erasmus-

Kérem ossza meg ismerőseivel: