Erdélyi Gyopár 2024/2.

Megjelent az Erdélyi Gyopár legfrissebb lapszáma

Egyre távolabb a természet… – ez a címe a friss Erdélyi Gyopár vezércikkének, mely szól a természetjáróknak, természetszeretőknek mintegy biztatásként, hogy példájukkal, életvitelükkel is csökkentsék ezt a távolságot. A nemrég megjelent lapszámban beszámolókat olvashatnak márciusi síversenyekről, tagszervezetek túráiról. Már zajlanak a harmincegyedik EKE Vándortábor előkészületei, a kiadványban sorra olvashatnak a tervezett túrákról, mint ahogy az Erőss Zsolt Teljesítménytúrára szóló meghívó is benne van a lapban.

Az Erdélyi Kárpát-Egyesület az utánpótlást tartja szem előtt, ennek egyik eszköze a gyerekeknek szóló Gyopárka folyóirat, melyből 3000 példány jutott el 150 erdélyi iskolába. Szintén a gyerekes családokat célozza meg az Életadó vidék rovat, melyben egészséges, természetes alapanyagokból készíthető finomságok receptjeit olvashatják.

Igazi kuriózum a gombák világa, a csillagászat, a borvizeink, a nemesek nyomában, a hazajárás mellett az az interjú, amely a Varga Csaba tapasztalatból kovácsolt bátorsága címet viseli, és minden korosztály felé üzenettel bír. Olvassák haszonnal az Erdélyi Kárpát-Egyesület kéthavonta megjelenő kiadványát!


A folyóirat az EKE tagszervezeteinél vásárolható meg. Ne feledje megrendelni az Erdélyi-Kárpát Egyesület folyóiratát, az Erdélyi Gyopárt! (elofizetes@eke.ro)


Kérem ossza meg ismerőseivel: