Erdélyi Történetek

Új magazin az ETV műsorán!

Újabb saját gyártású magazinnal gazdagodik október 27-től az Erdélyi Magyar Televízió műsorkínálata! Kedd esténként fél 9-től Kurta Kinga várja nézőinket a nem mindennapi Erdélyi Történetekkel.

Erdély színes és változatos, különleges emberek lakják, akikről érdemes mesélni. Az ETV új magazinműsora, az Erdélyi Történetek ezekről az emberekről szól, őket állítja a középpontjába.

Az október 27-én, kedd este fél 9-től kezdődő magazin szerkesztő-műsorvezetője Kurta Kinga lesz, aki számára az új műsor rendkívül sok kihívást jelent: „Olyan emberi történeteket, különleges élethelyzeteket mutatunk be az Erdélyi Történetekben, amelyek példaként szolgálhatnak nagyon sokunk számára, olyan mesterségeket kutattunk fel, amelyekről ma már alig beszél valaki. A forgatások során megismerkedtünk egy korondi taplásszal, betértünk a székelyudvarhelyi Kováts Fotóműhelybe, de elmélyedtünk a tűzzománc szépségében is. Betekintettünk a Karmelita Rend Nővéreinek kicsit sem mindennapos életébe, családi krónikákat lapoztunk fel. Más-más történetek, egy közös vonással: ezek főszereplői mind olyan nagyszerű emberek, akiktől nagyon sokat tanulhatunk.”

Erdélyi Történetek: erdélyi emberekről, erdélyi embereknek.

Kérem ossza meg ismerőseivel: