Erste Ligás a Gyergyói Hoki Klub!

A Gyergyói Hoki Klub is megkapta az engedélyt

A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) június 12-én, kedden tartott ülésén döntött a 2018/2019-es Erste Liga nevezésekről. Ennek alapján bejelenthetjük: amint reméltük, a Gyergyói Hoki Klub is megkapta az engedélyt az Erste Ligában való szereplésre.

Nagyon vártuk ezt a napot. Hónapok óta keményen dolgozunk azon, hogy megteremtsük a feltételeket, hogy Gyergyó az Erste Ligában szerepeljen. Be akarjuk bizonyítani, hogy szereplésünkkel nem gyengítjük a Liga színvonalát, sőt gazdagodik velünk a sorozat. Színvonalas, közönségvonzó mérkőzéseket kapnak velünk az Erste Liga csapatai, itthon pedig biztosan telt ház, nagy hangulat várható minden mérkőzésen, ami szintén előnyére válik a ligának.

A Gyergyói Hoki Klub vezetősége


Keresd a Gyergyói Hoki Klub oldalát!

Erste Ligás a Gyergyói Hoki Klub csapata és ez viszi tovább a gyergyószéki jégkorong hagyományait. A felnőtt csapattal kapcsolatos hírek, újdonságok mostantól itt https://www.facebook.com/gyergyoihk lesznek követhetők. Ezek minden piros-fehér érzelmű szurkolót érdekelnek, mindenki várja a híreket. Eddig kellett várni, mostantól látható lesz minden ami fontos. Csatlakozz a GYHK facebook követőihez!gyergyoi_hoki_klub1

Kérem ossza meg ismerőseivel: