Fakivágási, metszési kérelmeket fogad az önkormányzat

2019. június 4-ig

◾ 2019. június 4-ig lehet leadni azon fakivágási vagy fametszési igényléseket, amelyek a város közterületein találhatóak.

 A 4-ig beérkezett kérelmekről, egy 6 fős bizottság, láttamozás után dönt, 2019. június 13-án. A vágásra, metszésre jóváhagyott fákon, a vegetáció végén, ősszel lesznek végrehajtva a szépítések, kivágások.

 A munkálatok igényléséhez szükséges egy formanyomtatvány kitöltése, amely az önkormányzat ügyfélfogadó irodájában vehető át, vagy letölthető a www.gyergyoszentmiklos.ro honlapról, ugyanakkor jól megalapozott indoklás szükséges a kért munka elvégzésére.

 Fakivágási kérelmet a bizottság, csak abban az esetben hagyhat jóvá, ha az bizonyítható veszélyt jelent emberi életekre vagy javakra, vagy ha kiszáradt. Tömbházak udvarán található fák esetében, kérjük, hogy a kérvényező és a munkálatba beleegyezésüket adó lakóközösségi tagok, aláírásukkal ellátott ívet csatoljanak a kéréshez.

 A június 4-ig leadott kérések az őszi metszési és kivágási programba kerülnek be, a 4-e után letett kéréseket, csak a 2020 tavaszi munkálatokba van módunk beütemezni.

Kérem ossza meg ismerőseivel: