Fát igénylők figyelmébe!

Megjelent a tűzifára jogosultak listája

Kialakult a jogosultak listája az önkormányzat által meghírdetett tűzifára. A lista a csatolmányban olvasható, de ki van függesztve az Önkormányzat ügyfélfogadójában és rövidesen felkerül a város honlapjára is.

Azok a személyek akik 9, 8 vagy 7 pontot kaptak megvásárolhatják a tűzifát, amennyiben marad meg még fa, kevesebbet vesznek a lista elején állók, a 6 pontot elért igénylők is vásárolhatnak tüzelőt. Azon személyek akik azonos pontszámot kaptak, az ő esetükben a jogosultsági sorrendet az igénylés sorrendje döntötte el.

Tudnivalók:

Minden jogosult maximum 5 köbméter fát vásárolhat, 170 lej/köbméter egységárban.

 A tüzelő kifizetésére legkésőbb október 12-ig van lehetőség, az önkormányzat Adó és illetékek osztályán (Fürdő utca)

 A fa átvételére az önkormányzat gazdaságának udvarára várják a vásárlókat, hétköznaponként 8 és 15 óra között. (Építők utca)

 Az átvételhez mindenkinek magával kell vinnie a személyazonossági igazolványát és  a kifizetést igazoló számlát.

• A rakodásról és az elszállításról a vásárlóknak kell gondoskodniuk.

• A fa méterbe vágva vihető el, nincs felhasogatva, a rakodásnál számítsanak rá a vásárlók, hogy vannak nehéz darabok, amelyek megemeléséhez nem elégséges egy ember.

 Azon személyek akik nem fizetik ki és szállítják el a nekik megítélt fát október 12-ig, kiesnek a listáról, és a listában kialakult sorrend értelmében a következő személyek lesznek jogosultak rá. Őket telefonon fogják értesíteni az önkormányzat munkatársai.

 Kérdések, bővebb információk érdekében hívható telefonszám:  Mezei Szabolcs: 0735529737


A tűzifára jogosultak listája:

Cereri aprobate_2018

Kérem ossza meg ismerőseivel: