Felháborítóak Bíró Zsolt rágalmai

Bíró Zsoltnak szembe kell néznie politikai ámokfutásának következményeivel

Az MPP sajtóirodája által kiküldött, az EMNP-t rágalmazó állításokkal kapcsolatban a következőket tartjuk szükségesnek leszögezni:

1.   Marosvásárhelyen, a Postaréten március 10-én összesereglett, a Székely Szabadság Napját ünneplő tömeg spontán módon nyilvánított véleményt Bíró Zsoltról és az ő két éve tartó politikai ámokfutásáról.

2.   Ahelyett, hogy az MPP elnöke, Bíró Zsolt mást rágalmazna és valótlan állításokkal másra hárítaná a felelősséget, jobban tenné, ha szembe nézne azzal a ténnyel, hogy az erdélyi magyarok körében az RMDSZ-t minden áron kiszolgálni akaró lakáj-politikája erkölcsi bukást eredményezett, és politikai bukást vetít előre.

3.   Sajnálatos, sokatmondó és ugyanakkor szánalmas, hogy minden valóságalapot nélkülöző rágalmaival a Magyar Polgári Párt elnöke csak súlyosbítja saját helyzetét.

4.   Amint azt a helyszínen tartózkodó több ezer ember is tanúsíthatja, és amint azt a helyszíní felvételek is bizonyítják (https://www.youtube.com/watch?v=BidiZyh5F4U), a helyszínen tartózkodó emberek nagy többsége spontán  módon nyilvánított vélemény az MPP vezetőségének autonómiát eláruló politikájáról. Jobb tudomásul venni az emberek véleményét és elgondolkodni azon, semmint rágalmazni és másra hárítani egy elhibázott politika felelősségét.

Az Erdélyi Magyar Néppárt sajtóirodája

Kérem ossza meg ismerőseivel: