Földtulajdonosok, figyelem!

Általános gyűlésre hívja az önkormányzat a külterülettel rendelkező földtulajdonosokat

Az eddigi földosztó bizottság összetételének újraszervezése miatt, szeptemberben általános gyűlésre hívja az önkormányzat a külterülettel rendelkező földtulajdonosokat. A bizottságban, az eddigiekhez hasonlóan 2-4 olyan tagnak és további póttagoknak kell lennie, aki a földtulajdonosokat képviseli, ők szavazzák meg. A képviselők megszavazásának feltétele, hogy a külterülettel rendelkező földtulajdonosok 25%-a részt vegyen a szavazásra megjelölt általános gyűlésen, amelyre szeptember hónap folyamán kerül sor.

A külterülettel rendelkező földtulajdonosok 25%-a Gyergyószentmiklóson több, mint 700 főt jelent.

Az általános gyűlés időpontját az önkormányzat a későbbiekben pontosítja. Addig is javaslatokat lehet letenni az önkormányzat ügyfélfogadójában a leendő képviselők személyét illetően.

Felhívjuk a tulajdonosok figyelmét arra, hogy kezeljék kellő komolysággal a kérdést, ugyanis amennyiben nem jelenik meg a szükséges személyszám a közgyűlésen, és nem sikerül tagokat nevesíteni a bizottságba, nem tudja  a bizottság a feladatát végezni, ami akadályoztatja a birtokba helyezéseket, valamint a parcellázási tervek elkészülését is.

Címfotó: agroinform.hu

Kérem ossza meg ismerőseivel: