Folytatódik a helyszíni mérés a 13-as kataszteri dűlőben

Hétfőn, október 5-én 9 órakor a Gyilkostó Hotel parkolójában várják találkozóra a kivitelező szakcég, a Topo Service képviselői a 13-as kataszteri dűlőben érintett területtulajdonosokat és azokat, akik itt területet használnak. A dűlő a Cohárddal szembeni, ún. Gyilkos részt foglalja magába, területe mintegy 215,86 hektár. A helyszíni méréskor legyen kéznél az igazoló dokumentum is, amelynek alapján a területen jogosult az illető, hogy a rajta szereplő adatokat is figyelembe vehessék a szakemberek.

A tulajdonosok közreműködése elengedhetetlen ahhoz, hogy a parcellázási tervek elkészítése gördülékenyen haladjon. Kérjük, lehetőség szerint személyesen, szükség esetén pedig egy családtag képviselete által vegyenek részt a mérésen.gyilkosT13aKifüggesztés alatt van a Kiskürücöt érintő parcellázási terv

Október 9-ig véleményezhető a 100-as dűlő parcellázási terve is. A tulajdonosokat, parcellák adatait összesítő táblázatok és a térkép konzultálható a városháza ügyfélfogadójában, valamint a város honlapján (önkormányzat/parcellázási tervek menüpont) is. Ezúton is felhívjuk a figyelmet, hogy a megadott határidőn belül figyelmesen nézzék át a feltüntetett adatok pontosságát, szükség esetén pedig fogalmazzanak meg írásos módosítási kérelmet saját parcellájuk kapcsán. A határidő lejárta után nem áll módunkban figyelembe venni az utólagos módosítási igényeket, ekkor már a tervek véglegesítése zajlik. Kérjük tehát, hogy október 9-ig szakítsanak időt arra, hogy áttekintsék a kifüggesztés alatt lévő tervet.

Azok a területtulajdonosok, akiknek több dűlőben is területük van, kérjük, kövessék figyelemmel, mindegyik parcella esetén, hogy éppen melyik fázisban jár a folyamat, hiszen jelenlétükre minden egyes parcella esetén szükség van, mindegyik esetben a mérésen való részvétel és a kifüggesztett adatok ellenőrzése kulcsfontosságú.

Kérem ossza meg ismerőseivel: