Folytatódik a helyszíni mérés a 24-es kataszteri dűlőben

Hétfőn, október 12-én 9 órakor a Gyilkostó Hotel parkolójában várják találkozóra a kivitelező szakcég, a Topo Service képviselői a 24-es kataszteri dűlőben érintett területtulajdonosokat és azokat, akik itt területet használnak. A dűlő az ún. Danczurás (Likas) egy részét foglalja magába, területe mintegy 211,05 hektár. Határai: északon a Likas pataka, délen a Vereskő (Veres-tó) pataka, nyugaton pedig a Danczurás pataka. A helyszíni méréskor feltétlenül legyen kéznél az igazoló dokumentum is, amelynek alapján a területen jogosult az illető, hogy a rajta szereplő adatokat figyelembe vehessék a szakemberek.

A tulajdonosok közreműködése elengedhetetlen ahhoz, hogy a parcellázási tervek elkészítése gördülékenyen haladjon. Kérjük, lehetőség szerint személyesen, szükség esetén pedig egy családtag képviselete által vegyenek részt a mérésen. A kataszteri dűlők határai ellenőrizhetőek a gyergyoszentmiklos.ro/Önkormányzat/Parcellázási tervek menüpontnál.

Kifüggesztés alatt van a Tőke-Temető és Szilvás dűlőket érintő parcellázási terv

Október 12 és 23. között véleményezhető a 101-es és 102-es dűlők parcellázási terve is (Tőke-Temető és Szilvás). A tulajdonosok névsorát, parcellák adatait összesítő táblázatok és a térkép konzultálható a városháza ügyfélfogadójában, valamint a város honlapján (önkormányzat/parcellázási tervek menüpont) is. Ezúton is felhívjuk a figyelmet, hogy a megadott határidőn belül figyelmesen nézzék át a feltüntetett adatok pontosságát, szükség esetén pedig fogalmazzanak meg írásos módosítási kérelmet saját parcellájuk kapcsán. Különösképp felhívjuk azok figyelmét, akik a méréskor nem mutatták be az igazoló dokumentumokat, hogy figyelmesen nézzék át a terveket, mivel a határidő lejárta után nem áll módunkban figyelembe venni az utólagos módosítási igényeket, ekkor már a tervek véglegesítése zajlik. Kérjük tehát, hogy október 23-ig szakítsanak időt arra, hogy áttekintsék a kifüggesztés alatt lévő tervet.

Azok a területtulajdonosok, akiknek több dűlőben is területük van, kérjük, kövessék figyelemmel, mindegyik parcella esetén, hogy éppen melyik fázisban jár a folyamat, hiszen jelenlétükre minden egyes parcella esetén szükség van, mindegyik esetben a mérésen való részvétel és a kifüggesztett adatok ellenőrzése kulcsfontosságú.

Kérem ossza meg ismerőseivel: