Folytatódnak a helyszíni mérések

Hétfőn, november 30-án, 9 órakor találkozóra várják a szakcég topográfusai az 58-as kataszteri dűlőben érintett földtulajdonosokat és területhasználókat a parcellázási tervek elkészítése kapcsán. A mérés ezúttal a magasbükki részen zajlik, találkozási pont a Fűrész-patak bejárata lesz (a vízházat elhagyva, a vízbefogó állomáson alul, a főúttól elágazó mellékút bejárata). A Magasbükkben volt már mérés több dűlőben is, amennyiben nem biztosak abban, hogy az Önök területe az 58-as dűlőben található-e, kérjük, ellenőrizzék a külterületek kataszteri térképét, amelyen a dűlőszámok és megnevezések is megtalálhatóak (www.gyergyoszentmiklos.ro/Önkormányzat/Parcellázási tervek), vagy kérdezzenek rá személyesen, telefonon az városháza illetékeseire.

Kérjük, lehetőség szerint személyesen jelenjenek meg és mindenképpen legyen kéznél az a ’90 után kiállított igazoló dokumentum, amely alapján a területre jogosultak (és amelyet korábban már megjelöltek a kérdőívben is). Amennyiben nem áll módjukban személyesen megjelenni, az információk átadására kérjenek fel egy területszomszédot.

Újabb kifüggesztés is lesz

A városháza ügyfélfogadó irodájában kifüggesztésre kerül egy újabb dűlő parcellázási terve, a 85-ös, azaz a Domokos (Csobothegy) rész. Mivel a hét elején hivatalos munkaszüneti napok vannak, a kifüggesztés első napja szerda, dec. 2. Az érintetteket a feltüntetett adatok, a parcella pozíciója, a tulajdonosok névsora pontos ellenőrzésére kérjük, szükség esetén módosító kérelem benyújtására tíz munkanap áll rendelkezésükre, azaz legkésőbb dec. 16-án, szerdáig. Felhívjuk a tisztelt tulajdonosok figyelmét, hogy a megadott határidőn túl nem áll módunkban további módosítások elfogadása, mivel a tervek ezt követően véglegesítésre kerülnek.

Kérem ossza meg ismerőseivel: