Forgalomkorlátozás

Mindenszentek és Halottak napja csendességéért

Elhunyt szeretteinkre emlékezünk november első napjaiban. Ilyenkor jelentősen megnő a városi temetők környékén mind a gyalogos, mind a gépjármű forgalom. Annak érdekében, hogy torlódás ne alakuljon ki a bejáratoknál, ezúton felhívjuk a tisztelt lakók figyelmét, hogy aki teheti, gyalogosan közelítse meg a temetőket, aki pedig gépjárművel érkezik, parkoljon le kissé távolabb, és néhány perces sétával közelítse meg inkább a sírkerteket.

Az ünnep méltósága és csendje érdekében a római katolikus és örmény katolikus temetők közelében forgalomkorlátozás is érvénybe lép. Október 31-én, hétfőn 16:00 órától november 2-án, szerdán reggel 7:00 óráig a gépjárművezetők útlezárásra számíthatnak a következő szakaszokon:

– Kórház utca: az Újélet utcai útkereszteződés és a temető között;
– a Temető utca mindkét oldala, úgy az Építők utcai, mint a Nyír-Győzelem és Makkos utcai kereszteződésnél.

korlatoazas

Megértésüket és türelmüket az emlékező családtagok nevében is köszönjük.

A zöld ág árusítást a helyi rendőrség ellenőrzi. Amennyiben bárkit a kereskedők a sírok rendezése, gyertyagyújtás közben zaklatnak, kérjük, tárcsázzák a helyi rendőrség diszpécserszolgálatának telefonszámát: 0726 123 776.


Rövid nap a hivatali ügyfélszolgálatokon

November 1-jén, kedden a városháza ügyfélszolgálatai rövid programmal működnek, az egyes irodákba 14:00 óráig lehet majd betérni ügyintézés céljából. Megértésüket köszönjük!

Kérem ossza meg ismerőseivel: