Forgalomkorlátozás a Parajd – Bucsin – Gyergyószentmiklós úton

Nem közlekedhetnek 7,5 tonnásnál nagyobb gépjárművek

Forgalomkorlátozás van érvényben péntek délelőtt a 13B jelzésű országúton 7,5 tonnásnál nagyobb gépkocsik számára.

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztat, hogy az időjárási viszonyok miatt pénteken reggel 8:30-tól a Parajd – Bucsin – Gyergyószentmiklós (13B jelzésű) úton nem közlekedhetnek 7,5 tonnásnál nagyobb gépjárművek.

Péntek reggel a 13A jelzésű országúton is betiltották a teherautóforgalmat a kiadós havazás miatt – tájékoztatott Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő.


Lezárták a forgalom előtt az A2-es autópálya Bukarest-Drajna szakaszát a havazás miatt. Az ország több közútján forgalomkorlátozást vezettek be a kedvezőtlen időjárás következtében.

A belügyminisztérium közölte az AGERPRES hírügynökséggel, hogy a rendőrség közlekedési tájékoztató szolgálata (Infotrafic) és a szállításügyi minisztérium folyamatosan frissíti az utak állapotáról nyújtott tájékoztatást. Jelenleg a legtöbb közúton télies körülmények között zajlik a közlekedés, 8 megyei utat zártak le, 4 országúton forgalomkorlátozás van érvényben.

A tengeri kikötők egy része zárva van, a Duna vízállásának növekedése miatt pedig sebességkorlátozás van érvényben a folyami közlekedésben.


Forrás: www.agerpres.ro

Kérem ossza meg ismerőseivel: