Forgalomkorlátozás a Szent Miklós Napokon

Tájékoztatás

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni a tisztelt lakosságot, hogy a Szent Miklós Napi rendezvények alkalmával a főtér környékén forgalomkorlátozás várható az alábbiak szerint:

Péntek, december 4. 10:00 óra  – kiköltöznek a vásárosok, ez a főtér északi oldalának lezárásával valósul meg.

Ugyancsak pénteken megrendezésre kerül a Seregszemle, amely alkalomból a felvonulók a korábbi évektől némileg eltérő  útvonalon haladnak majd, a két körforgalom között útlezárás lesz 13:30–15:30 óra között,  emellett időszakos forgalomkorlátozást tapasztalnak majd a gépjárművezetők, fél sávon a következő útvonalon: Művelődési Ház előtti tér–Szent István-téri körforgalom–Kossuth Lajos utca–Szabadság tér–Miron Cristea utca.

Pénteken, december 4-én útlezárás lesz a Gyilkostó sugárúton is, a Salamon Ernő Gimnázium előtt, a Kórház utcai útkereszteződéstől a körforgalomig.

A szabadtéri nagykoncert ideje alatt ugyancsak útlezárás várható a főtér nyugati oldalán, szombaton hajnali 5 és vasárnap 13 óra között.

A gépjárművezetőknek számítaniuk kell arra is, hogy a főtér környékén a parkolás nehézkesebbé válik, lehetőség szerint használják ki a Kórház utca, Újélet utca, Művelődési Központ, piac környéki parkolóhelyeket a fennakadások elkerülése végett.

Megértésüket köszönjük!

Kérem ossza meg ismerőseivel: