Gazdasági konferencia és kerekasztal-beszélgetés Gyergyószentmiklóson

Pénteken, november 25-én


Gazdaságfejlesztési konferenciát és kerekasztal-beszélgetést szervez Gyergyószentmiklóson az Arbor Vállalkozók Szövetsége a Hargita Megye Tanácsával, valamint a Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségével közösen pénteken, november 25-én 10,00 órától a Maros Szálloda konferenciatermében.

Néhány téma: aktuális pályázatok ismertetése, cégalapítás fiataloknak, hogyan kaphatnak helyi adókedvezményt a gyergyói vállalkozások, hogyan válhatok a közintézmények beszállítóivá, minden amit a tömbház szigetelésekről tudni kell, fiatalok és munkanélküliek után járó kedvezmények, pénzügyi és biztosítási újdonságok, vidékfejlesztés, állattenyésztés és támogatási lehetőségek, könyvelési és adózási újdonságok, faipari újdonságok, generációváltás a cégvezetések szintjén, környezetvédelem, a gyergyói terelőút, környezetvédelem és még sok más aktuális téma…

Az előadások utáni kerekasztal megbeszélésekre intézményvezetőket, szakembereket, polgármestereket és parlamenti képviselőket is meghívtunk, hogy az érdeklődők első kézből kaphassanak információkat.

Minden vállalkozót, vállalkozni óhajtó fiatalt és a gyergyói gazdaságfejlesztés iránt érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Cégenként több személy részvétele is ajánlott, ugyanis a délutáni műhelymunkákon párhuzamosan több témáról is szó lesz.
Amennyiben módjukban áll, akkor a rendezvényre szíveskedjenek névjegykártyákat és szóróanyagokat hozni, ugyanis ezeknek külön kijelölt helyük lesz, ahonnan bárki vehet el belőlük.

Várjuk mindazok visszajelzését akik részt szeretnének venni a rendezvényen, a következő elérhetőségek valamelyikén: office@arbor.ro, 0731-311893.

A rendezvényen való részvétel INGYENES.

Kérem ossza meg ismerőseivel: