Gyergyó-medencei gazdaságfejlesztési konferencia és kerekasztal-megbeszélés

2015. november 13-án (pénteken), d.e. 9:30 órakor

Tisztelt vállalkozó – tisztelt vállalkozni szándékozó!

Az Arbor Vállalkozók Szövetsége, közösen Hargita Megye Tanácsával nagy szeretettel meghívja Önt a Gyergyó-medencei gazdaságfejlesztő konferenciára és kerekasztal-megbeszélésre, amelyen kiemelt figyelemben részesítjük a témakörönkénti műhelymunkákat. Ezzel óhajtjuk elősegíteni a témánkénti hatékonyabb és bátrabb kérdezést, problémafelvetést és probléma megoldást.
A rendezvényre 2015. november 13-án (pénteken), d.e. 9:30 órakor kerül sor (regisztrációval), a gyergyószentmiklósi Szilágyi vendéglőben.
Kifejezetten ajánljuk, hogy a konferenciára hozza el könyvelőjét, vagy azokat a munkatársait, akik a SUMAL és/vagy a REVISAL programokat kezelik, valamint mindazon kollégáit, akik számára a csatolt programtervezetben található témák bármelyike érdekes lehet.
A konferencián való részvétel ingyenes.
Részvételi szándékukat megkérnénk mihamarabb jelezni, az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 0725-592800, 0731-311893 vagy az office@arbor.ro e-mail címen.
Témakörök: pénzügyek, szállítás, munkaügy, erdészeti törvény, pályázatok, cégalapítás – cégfelszámolás, banki hitelek, turizmus, könyvelés, felnőttképzés, szakképzés, gazdaságfejlesztés, kereskedelem, lehetőségek fiatal, induló vállalkozóknak.

Tisztelettel,
Bajkó Tibor,
elnök,
Arbor Vállalkozók Szövetsége

Kérem ossza meg ismerőseivel: