Gyergyószéki Pedagógusok Fóruma

Gyergyószentmiklós, 2015. november 13–15.

A Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács és a Hargita Megyei Nevelési- Tanácsadói és Erőforrás Központ, Hargita Megye Tanácsa támogatásával 2015. november 13–15. között szervezi meg a Gyergyószéki Pedagógusok Fórumát.

Idén plusz egy nappal bővül a fórum, mert olyan fontos témakörök kerültek be a programba, amelyek megkövetelik ezt. Az első nap témája A román nyelv oktatása a kisebbségek számára Bartolf Hedwig tanfelügyelőnő szakavatott előadásában elméleti és gyakorlati szempontból is megközelítve. Azt gondoljuk, hogy ez a téma nagyon sokáig tabunak számított, de fontossága miatt ezen változtatni akarunk. A második és harmadik nap a Prisma Egyesület trénerei tartanak képzést a tőlük megszokott hozzáértéssel. A két nap során olyan fontos témaköröket érintenek, mint a Nyelvoktatás és motiválás az oktatásbanÚj tanulási módszerek és a Non-formális eszköztár a hagyományos oktatásban. Mindezt pedig játékosan, élvezhető formában, hogy játszva tanulhassunk és feltöltődhessünk energiával.

Mi tisztában vagyunk azzal, hogy a hétvégén a pedagógusok is pihenni, feltöltődni szoktak. Tudjuk, hogy készülni kell a következő hét kihívásaira. A rendezvényünkkel ezt szeretnénk elősegíteni. Olyan módszertanokat, praktikákat építettünk be a fórum programjába, amelyeket a mindennapi tevékenységekben fel lehet használni és azok segítségével hatékonyabban lehet végezni a hétköznapok oktatási, nevelési tevékenységeit.

 A képzésen való részvétel, a szállás és az étkezés ingyenes. A helyek száma korlátozott.

 Helyszín: Rubin Hotel, Gyergyószentmiklós

Jelentkezni 2015. november 12-ig a pedaforumgytit@gmail.com címen,
valamint a 0740-607 529 telefonszámon lehet.

Pedagogus_forum

Kérem ossza meg ismerőseivel: