Gyergyószentmiklóson a RANDOM TRIP

A Csíki Jazzfesztivál elhozza Gyergyószentmiklósra is a 2015-ös jazzfesztivál kiemelkedő produkcióját, a híres Random Trip produkciót, amely Magyarországon és külföldön már nagy sikernek örvend, ám Erdélyben, sőt Romániában még sohasem volt látható.

A Csíki Jazzfesztivál évek óta tárgyal a produkció menedzsereivel, és ha már idén sikerül elhozni a fesztiválra, arra gondoltak a szervezők, hogy megajándékozzák Gyergyószentmiklós és Székelyudvarhely jazzrajongóit is ezzel a csodával, ami a jazzfesztivál hangulatát magával viszi a fent említett két városba azok számára, akik nem tudnak elmenni a Csíki Jazzfesztiválra. Reméljük, így kedvet csinálunk azoknak, akik el tudnának menni, de eddig nem tették. Ehhez a szervezők segítségek kértek a helyi kulturális szervezőktől, a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központotot, valamint felkérték társzervezőnek Hargita Megye Tanácsát valamit a Hargita Megyei Kulturális Központot.

random_trip-640x426

A gyergyószentmiklósi koncert helyszíne és időpontja:

Lázár Panzió (Limpex) nyárikertje 2015. augusztus 22-én 21 órakor, eső esetén a kávézóban.

A kihelyezett koncertekre a belépés ingyenes.
Amennyiben tetszett a produkció, ajándékozzák meg jelenlétükkel a továbbiakban a Csíki Jazzfesztivált.

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

A Csíki Jazzfesztivál programja itt olvasható: www.jazzfestival.ro

***

Random Trip

feat. Gereben Zita, Luiza Zan /RO/, Kasai /WD/, Barabás Lőrinc, Bata István, Premecz Mátyás

Nincsenek előre megírt dalok, a koncertet megelőző próbák – minden ami elhangzik az adott pillanat szüleménye és soha meg nem ismételhető! Magyarország egyik legizgalmasabb zenei projektje, az improvizáción alapuló Random Trip végre Erdélyben koncertezik!
Az erős nemzetközi line-up hatalmas meglepetéseket tartogat: a mikrofonoknál közreműködik Gereben Zita jazz énekesnő, a dominikai származású énekes, Kasai, valamint Luiza Zan, a román jazz szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja. A zenekart a két alaptagon, Delov Jávor doboson és DJ Q-Cee-n kívül basszusgitáron Bata István, billentyűs hangszereken Premecz Mátyás, trombitán pedig Barabás Lőrinc teszi teljessé.

Lineup:
Gereben Zita – ének
Luiza Zan (RO) – ének
Kasai (DMA) – ének
Barabás Lőrinc – trombita
Bata István (Sena, Fábián Juli & Zoohacker) – basszusgitár
Premecz Mátyás (Kéknyúl, Fábián Juli & Zoohacker) – billentyűk
DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) – lemezjátszó, beatbox
Delov Jávor (Turbo) – dob

Facebook: facebook.com/randomtri

Kérem ossza meg ismerőseivel: