Gyergyószentmiklóson is lesz Férfi Felelősség Fája

Faültetés április 12-én, csütörtökön

Országos méretű társadalmi projektre készül Magyarország legnagyobb férfiközössége, a több, mint százezer főt számláló Férfiak Klubja: a szervezet Kárpát-medence szerte számos helységben elülteti a Férfi Felelősség Fáját. Az új akcióval a férfiak családi és társadalmi felelősségvállalásának, értékközpontú példamutatásának a fontosságára hívják fel a figyelmet.

Debrecenben, Budapesten, Szentendrén, Visegrádon, Pécsett és további 9 városban már megtalálhatja a Férfi Felelősség Fáját. Idén pedig még több helyre tervezzük elültetni a jelképes diófacsemetét, a tavaszi ültetési időszakra már közel 20 település jelentkezett.

Gyergyószentmiklóson április 12-én, csütörtökön 16 óra 30 perckor a Szent István-téren ültetjük el a Férfi Felelősség Fáját. Az eseményen jelen lesz Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója és Böjte Csaba ferences szerzetes.


A Fa elültetése és gondozása jelképezi a férfi minta fontosságát a Férfi-Nő szövetség megerősítésében, a gyermeknevelésben, családösszetartásban és a jövő nemzedék számára élhető társadalom kialakításában.A többi településen a Ti segítségetekkel tudjuk elültetni a Férfi Felelősség Fáját. Kérjük, szándékotokat jelezzétek ezen az e-mail-címen: faultetes@ferfiakklubja.huSegítesz a településeden megtalálni a fa helyét, elültetni, gondozni? Leszel a helyi kapcsolatunk?

Nézd meg honlapunkon, eddig milyen sok helyen ültettük el a jelképes diófát: http://ferfiakklubja.hu/rolunk/hireink/1

Önkormányzatok jelentkezését is várjuk! Segítsék kezdeményezésünket!

www.ferfiakklubja.hu/faultetes


A Férfiak Klubjáról:

2013 óta dolgozunk azon, hogy a családok megerősítése és az erkölcsi alapok helyreállítása, a férfi és nő szövetségének megerősítése által társadalmi változást érjünk el.

Hazánk legnagyobb férfiközösségeként és a több tízezer fős Női Támogatói Körünk segítségével olyan változásért teszünk, amelynek célja a válások számának csökkenése, az emberi együttműködés társadalomformáló értékeinek továbbadása, egy egészséges közösség újrateremtése és az elkövetkező generációk élhetőbb életének megalapozása.

Több mint 130 000-en csatlakoztak eddig a Férfiak Klubja missziójához, erősítve jövőépítő eszmeiségünket. Részletekért látogass el weboldalunkra: www.ferfiakklubja.hu

Kérem ossza meg ismerőseivel: