Gyermeknap, csodanap

Június 1-jén

A Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ június 1-jén megszervezi a Gyermeknap, csodanapot.

A gyermeknapi rendezvény keretében szerdán délután 16 óra 30 perctől a Testvériség sugárúton, a Maros szálló előtt futóbicikli, bicikli-, roller- és görkorcsolyaversenyt szervez, amelyre szeretettel várjuk az ovisokat, kis- és általános iskolás gyerekeket.

bicikli

Jelentkezni a helyszínen lehet, kezdés előtt egy órával.

Kérjük, a résztvevők hozzanak magukkal védőfelszerelést!

Tisztelettel, a szervezők

gyermeknap


Felhívás kisiskolások részére

A gyermeknapi rendezvény részeként, szerdán délután 14 órától a Testvériség sugárúton idén is sor kerül a Hétpróbás összecsapásra, amelyre szeretettel várjuk a diákokat. Öt fős, fiú- és lánycsapatok jelentkezését várjuk. Az esélyegyenlőség okán mindenik csoport egy előkészítős, egy elsős, egy másodikos, egy harmadikos és egy negyedik osztályos kisdiákból kell álljon. Egy intézmény legfennebb két csapatot küldhet. Javasoljuk az egyenpólók viselését. (Eddigi megbeszéléseink szerint a Vaskertes Általános Iskola fekete pólós csapatokat küld.)

A Hétpróbás összecsapás a következő ügyességi vetélkedőkből áll: Találd el a léggömböt, Aszfaltevezés, Labdahajkurászás, Ne légy lyukasmarkú, Zsákban ugrás, Kötélhúzás, Fuvarozás.

kotelhuzas2

Jelentkezési határidő:  2016. május 27.

A csapatok névsorát az info@gymk.ro e-mail címre várjuk.

Bővebb információk a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ irodájában kérhetők személyesen, vagy a 0266/361.992-es, 0747/256.923-as telefonszámokon naponta 9–15 óra között, illetve a info@gymk.ro e-mail címen.

Egy sikeres együttműködés reményében, tisztelettel,
Fórika Sebestyén, igazgató

Gyergyószentmiklós, május 24.


Fotók: Suciu Cristian

Kérem ossza meg ismerőseivel: