Hargita Megye Tanácsa Elemző Csoportjába keresnek jelentkezőt

A Régiók Bizottsága romániai delegációjának brüsszeli tevékenységét is segítheti az új munkatárs

Hargita Megye Tanácsa Elemző Csoportjába keresnek új munkaerőt. Frissen végzettek számára is nyitott a lehetőség a megyei tanács fiatal csapatához csatlakozni. Hargita Megye Tanácsa Elemző Csoportját a térségünket érintő gazdasági, társadalmi és politikai folyamatok értékelésének és értelmezésének igénye hívta életre. Az Elemző Csoport alapvetően ezt a szakmai döntés-előkészítési feladatot látja el, ugyanakkor nyomon követi a makroszintű és helyi társadalmi-gazdasági folyamatokat, reflektál a különböző fejlesztéspolitikai folyamatokra, értelmezi az országos politikai történéseket, munkájával támogatja a székelyföldi, megyei stratégiák, szakpolitikák kidolgozását, nyomon követi a a különböző programok és projektek társadalmi hasznosulását, valamint kreatív műhelyként új fejlesztési programjavaslatokat dolgoz ki.

Mindezek mellett nagy mértékben támogatják és segítik a Régiók Bizottságának romániai delegációjának munkáját Brüsszelben. Az alábbi linkek között többek között az elemzők ez irányú munkáiról is olvashatnak:

http://www.borbolycsaba.ro/jelentestevo-a-regiok-bizottsag…/
http://elemzo.hargitamegye.ro/category/jelentesek/ 
http://elemzo.hargitamegye.ro/…/upl…/2015/05/Infografika.png
http://elemzo.hargitamegye.ro/…/Probaerettsegi_roman_nyelv.…
http://elemzo.hargitamegye.ro/…/HMTJ_24_25169_17112014__Sza…

A jelölttel szembeni elvárás társadalomtudományok terén szerezett felsőfokú végzettség, a román és magyar nyelv ismerete, valamint minimális angol nyelvismeret.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke jó lehetőségnek tartja a frissen végzettek számára a megyei tanácsot szakmai tapasztalat szerzésére, hiszen a közügyekbe való betekintés a későbbiekben hasznukra válhat akár további munkavállalásuk vagy vállalkozás indítása terén. Ugyanakkor biztatja a még tanulmányaikat folytató hallgatókat is a gyakornoki programban való résztvételben, mint olyan széles körű tapasztalat szerzés, amely a jövőben, oklevéllel a kézben jobb esélyekkel léphetnek a munkaerő piacra.

Az érdeklődők fényképes önéletrajzukat az info@borbolycsaba.ro e-mail címre küldhetik el.

A felhvás a közösségi oldalon is megtekinthető.

Kérem ossza meg ismerőseivel: