Hargita Megye Tanácsa munkatársakat keres

Itt a lehetőség!

Alapos műszaki ismeretekkel és műszaki, közigazgatási, menedzsment vagy más, a tevékenységnek megfelelő területen mesteri vagy posztgraduális végzettséggel rendelkező személyt keresnek, minimum három év szakmai tapasztalattal, Hargita Megye Tanácsa beruházási vezérigazgatósága élére. A sikeresen vizsgázó jelentkező bérezése – a teljes szolgálati idő, illetve a törvény által meghatározott egyéb pótlékok és projektben vállalt tevékenységek függvényében – nettó 3000–5500 lej közti összeg lehet. Feladatai között van az igazgatósághoz tartozó részlegek és irodák tevékenységének irányítása és a feladatok megoldásának nyomon követése, a megyei szintű fejlesztési tervek, stratégiák, javaslatok és időszakos jelentések megfogalmazása, a Hargita megyét érintő beruházással kapcsolatos európai uniós pályázatok előkészítésében való részvétel, felelősség az Európai Unió által finanszírozott beruházási pályázatok szakszerű kivitelezéséért, illetve a gazdasági vezérigazgatósággal együttműködve a beruházásokkal kapcsolatos költségvetés megtervezésének és gyakorlatba ültetésének követése.

A megyei tanács a beruházáson kívül versenyvizsgákat hirdet a gazdasági és a helyi közigazgatási vezérigazgatóságán is. Mindhárom állás meghatározatlan időre szól. A helyi közigazgatási vezérigazgatóságon jogtanácsost keresnek I. osztályú, fő szakmai fokozatba, minimum kilencéves szakmai tapasztalattal. A gazdasági vezérigazgatóságon I. osztályú, első szakmai fokozatú tanácsosi állásra várnak minimum ötéves szakmai tapasztalattal rendelkező jelentkezőket.

A versenyvizsgák helyszíne Hargita Megye Tanácsa székhelye (Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám). Az írásbeli vizsga időpontja 2016. július 15., 12 óra, a szóbeli vizsga időpontja 2016. július 22., 12 óra. A beiratkozáshoz szükséges iratokat Hargita Megye Tanácsa székhelyén lehet leadni a hirdetés megjelenésétől számított (Hivatalos Közlöny, III. rész) 20 napon belül, 2016. július 5-én 16 óráig. Könyvészeti anyagot, beiratkozási formanyomtatványt, valamint bővebb felvilágosítást a megyei tanács menedzsment vezérigazgatóságának humánerőforrás részlegén kaphatnak az érdeklődők (132-es iroda, 0266-207700 / belső 1408-as vagy 1406-os telefonszám), valamint tájékozódhatnak a http://hargitamegye.ro/allashirdetes.html honlapon.

Kérem ossza meg ismerőseivel: