HELLÓ, ZOMBI! – VI. d a n c e . m o v e m e n t . t h e a t e r – 5. nap

Május 22-én, vasárnap este 6 órától a Figura Stúdió Színház stúdiótermében Fehér Ferenc HELLÓ, ZOMBI! című előadásával folytatódik a VI. dance.movement.theater ötödik napja. Szeretettel várnak mindenkit!


Fehér Ferenc tapasztalt és sikeres magyarországi táncos-koreográfus. Klasszikus értelemben vett táncosi képzésben nem vett részt, ám az évek során felhalmozott munkának köszönhetően saját stílusra lelt. Számos hazai és külföldi díjban, elismerésben részesült. Kedvelt műfajai: animális mozgás, tánc- és mozgásszínház, fizikai tánc.

zombi5

A Helló, Zombi! című előadásról:

Ez a darab egyszerre működik a műfaj szabályai szerint és annak paródiájaként.
A zombi mint létállapot nagyon elemi. Nincs egyéniség, nincs identitás, az animális szint előtti, alatti.
Az izgatott, hogy hogyan jeleníthető meg ez az állapot a színpadon, hogyan változtatja meg az ebbe való belehelyezkedés a színpadi jelenlétet, pontosabban hogyan számolódik fel egy bizonyos fajta színpadi jelenlét. Hogyan válik a test a céltalanság, az üresség, a hirtelen feltörő követhetetlen impulzusok játékszerévé. Annak ellenére, hogy a zombiból hiányzik minden, ami emberi és látszólag olyan távol van a mindennapitól, mégis ijesztően ismerős.

zombi1

A fesztivál előadásaira a jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lejbe kerül. Fesztiválbérlet (érvényes minden előadásra): 100 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 60 lej. Jegyek válthatók a Figura jegyirodájában. Tel.: 0752-227-751; e-mail: org@figura.ro.


HELLÓ, ZOMBI!

FEHÉR FERENC (HU)

zombi

Előadók, alkotótársak: Fehér Ferenc, Czap Gábor, Szitás Balázs

Fénytervező: Kovácsovics Dávid
Zene: Fehér Ferenc
Jelmez: Simon Judit
Szakmai konzultáns: Simon Judit

Koreográfus: Fehér Ferenc

http://www.ferencfeher.hu/basetemplate.html


Ízelítő:

Kérem ossza meg ismerőseivel: