Helyes!

Megelégedéssel olvasom, hogy a bíróság újabb harminc nappal meghosszabbította Mezei János fogva tartását. Mindenki számára világos, hogy ez a helyes cselekedet, legalább két ok miatt:

1. A Gyilkostó üdülőtelep ugyan nem olyan nagy kiterjedésű, de azért még jó sok négy áras telek található ott, márpedig azokat meg kell védeni ettől az megveszekedett gonosztevőtől, nehogy már további négy árakat kótyavetyéljen el potom 27.000 lejekért. (Egyáltalán hogy jön ő ahhoz, hogy 800 lej leltári értékű telket mélyen áron alul, 27.000 lejért vesztegessen?)

2. Aki képes arra, hogy kikölcsönöz egy videofelvételt, az bármilyen gaztettre képes. Nekem is vannak gyermekeim, joggal féltem az életüket, s addig vagyok nyugodt, míg a polgármester a várostól jó messze, rácsok mögött van.

S akkor arról még nem is beszéltünk, hogy milyen szörnyű bűncselekményeket követett el a letartóztatás idején, a rendőrségi fogdában. Biztos információm van például arra nézve, hogy minden áldott nap reggelizett! S ez mind semmi, arról is tudni lehet hogy naponta nem egyszer, hanem sokszor vett levegőt. Vérfagyasztó dolgok ezek!

Azt gondolom hogy minden jóérzésű, törvénytisztelő ember nevében mondhatom, hogy a bíróság akkor jár el helyesen, ha a polgármestert mindaddig bezárva tartja, míg sikerül eldönteni, hogy ezen förtelmes cselekedetek miatt az akasztás vagy a főbelövés a méltó büntetés. Segítő szándékkal még azt is elmondom, hogy a dilemma gyorsan feloldható: akasszák fel egy gépfegyverre. De még ma, ha lehet!

ui.

Hadd szóljak pár jó szót az ügyben eljáró ügyészekről is. Nem tudom, hogy hányan foglalkoznak ezzel a szövevényes üggyel, de az alaposságukat csak dicsérni lehet. Sajtóinformációkból tudni, hogy a feljelentést tavaly tavasszal tette a Monturist vagyonának éber felvigyázója, elmondható tehát bátran, hogy a legnagyobb nyomozókat megszégyenítő alapossággal járnak el, minden egyes négyzetméter ügyét kerek egy napig vizsgálták, gondolom nagyítóval, négyzetmilliméterről négyzetmilliméterre. Azt kívánom nekik, hogy ne adják fel, folytassák áldozatos munkájukat, mert a közösségnek joga van megismerni az ügy legapróbb részleteit is! Azokkal semmiképp ne törődjenek, akik képesek háborogni azon, hogy mindegyikük havonta többszörösét viszi haza az adófizetők pénzéből annak, amennyi az állítólagos kár.

 Árus Zsolt

Kérem ossza meg ismerőseivel: