Helyszíni mérések a Tatárszállás dűlőben

Hétfőn, október 26-án folytatódik a helyszíni mérések sora a parcellázási tervek elkészítési folyamatában. Ezúttal a Tatárszállás dűlőben érintett földtulajdonosokat és terület-használókat várják a szakcég képviselői reggel 9 órára a Sláger Center parkolójába. A dűlő a szárhegyi út és a vasút közötti részt foglalja magába, határai ellenőrizhetők az önkormányzat weboldalának Parcellázási Tervek menüpontjánál.

Bővebb információkért forduljanak bizalommal az ügyfélfogadó iroda és a kataszteri iroda munkatársaihoz. Fontos, hogy a mérésekkor az érintettek személyesen jelen legyenek és tudják bemutatni az igazoló dokumentumokat, amelyeket a kérdőívben is megjelöltek. Amennyiben még nem töltöttek ki kérdőívet, kérjük, mielőbb tegyék azt meg a városháza ügyfélfogadójában.

Hangsúlyozzuk, hogy ezúttal nem a mezőgazdasági regiszterből származó “régi” okiratokra, hanem a ’90 után kiállított birtoklevelek, ideiglenes igazolások adataira van szükség.

Amennyiben nem tudnak személyesen részt venni a mérés helyszínén, mindenképpen bízzanak meg egy rokont, családtagot, telekszomszédot azzal, hogy képviselje Önöket és a szükséges adatokat bocsássák rendelkezésére, hogy információkkal szolgálhasson a szakemberek számára.

Mindazok, akik ún. “zsebszerződéssel” vásároltak területet, azzal segítik a tulajdonviszony tisztázását célzó munkát, ha utána járnak, hogy ki volt az első eladó. A rokonok, családtagok azzal is segíthetik egymást, hogy a család területeit követik és értesítik egymást, amennyiben a családi örökséget érintő terület kerül sorra.

A városháza kataszteri irodája több száz érintett részére átiratot küldött azzal a kéréssel, hogy személyazonossági adataikat, személyi számukat, igazolványuk másolatát mutassák be. Kérjük, hogy lehetőség szerint mielőbb jelenjenek meg, hogy a szükséges adatokat jegyezhessük az adatbázisba, hiszen a véglegesítésre szánt terveken már a tulajdonosok személyazonossági adatainak is meg kell jelenniük.

Kérem ossza meg ismerőseivel: