Húsvéti műsorok az Erdélyi Magyar Televízióban

2015-ben is rendhagyóan készül húsvét ünnepére az Erdélyi Magyar Televízió. Április 3–6. között több szórakoztató műsorral, számos újdonsággal és különkiadással, illetve a nagyhéthez illő gondolatokkal, dokumentumfilmekkel, színházi és bábszínházi produkciókkal várjuk nézőinket.

Szombaton 16:30-tól húsvéti szokásokkal ismerkedünk az Erdélyi Húsvét című magazinműsorban, 17:30-tól pedig a Gyerekek Húsvétja lesz látható az ETV képernyőjén. Vasárnap igazi újdonságokkal készülünk! 10:55-től a nemrég bemutatott, első székely rajzfilmet, a Likaskő legendáját láthatják a nézők, illetve 11:15-től debütál az Erdélyi Magyar Televízió új gyerekműsora, a Kocka Kuckó. 13:00 órától húsvétra hangol a bővített Üzenet szeretettel, 17:30-tól pedig dupla műsoridővel jelentkezik a Hitélet különkiadása is. Vasárnap 20:00 órától ünnepi szórakoztató műsor kezdődik Húsvéti Nagyszínes címmel – benne színes személyiségek és tarka történetek, csokorba szedve. Húsvét hétfőjén, 20:00 órától különleges vendéggel nyit ki az Erdélyi Kávéház, Berecz András Kossuth-díjas mesemondóval találkozhatnak a nézők.

Tartalmas és könnyed, vidám és értéket ápoló műsorokat láthatnak tehát az érdeklődők, amennyiben az ünnepi időszakban is az ETV-t választják.

Kérem ossza meg ismerőseivel: