I. Gyergyó Kupa

AMATUR B. országos egyéni asztalitenisz verseny

November 28-án sor került egy országos szintű egyéni amatőr asztalitenisz versenyre, amely első volt Gyergyószentmiklós sporttörténetében. Két héttel a verseny megkezdése előtt már lefoglalták a maximum betölthető helyek számát a feliratkozó versenyzők ezzel is jelezve, hogy már várták a gyergyószentmiklósi turnét. A verseny baráti, családi hangulatban zajlott le, hisz az AMATUR-os versenyek képesek a sporton keresztül összehozni az embereket.
A versenyen összesen 48 játékos küzdött meg az I. Gyergyó Kupa díjáért, amely egyedi, hiszen ez volt az első ilyen rendezvény Gyergyószentmiklóson.
A győztes Pál Zoltán csíkszeredai versenyző lett, aki számára Gyergyószentmiklós emlékezetes, sikereket hozó helyszín, hiszen számos versenyt sikerült megnyernie városunkban.

I. Gyergyó Kupa dobogósai:

1. Pál Zoltán (Csíkszereda)
2. Welker Iván (Sepsiszentgyörgy)
3. Bardócz Szilárd (Köpec/Căpeni)
4. Govoreanu Florin (Nagydisznód/Cisnădie)
5. Keresztes Zoltán (Gyergyószentmiklós)
6. Oláh Olivér (Sepsiszentgyörgy)
7. Barabás Sándor (Maroshévíz)
8. Predescu Levente (Csíkszereda)

IMG_2459
Az I. Gyergyó Kupa megszervezése nemcsak a sport területén hozott sikereket, ennél többet jelentett városunk számára, hiszen újra bebizonyosodott, hogy a gyergyói sportközösség, a helyi emberek, civil szervezetek, vállalkozók, a városvezetés együtt, összefogva egy nagyon tartalmas, színvonalas sporteseményt tud létrehozni városunkban, amelyre az ország több megyéjéből érkező emberek szívesen emlékeznek vissza. Gyergyószentmiklós egy olyan hely, ahová szívesen visszatérnek.
Ezért a Gyergyó AT. S.E. vezetősége köszöni a I. Gyergyó Kupa egyéni asztalitenisz verseny támogatóinak a segítséget: Auto Com Total, Ben Com Mixt, Böjte Csaba – Gyergyói gyerekotthon, Harmopan pékség, Bíbor-Kas Herbária Bió Bolt, Arter Impex, Robi Konyha, Nádi Róbert, Tódor Csaba, Szabó Áron, Székely Zsolt, Popescu Liviu, Simon család, Orosz Jenő, Nagy Dénes, valamint a médiatámogatóknak: Gyergyó Tv, Gyergyó Hírlap.

Kérem ossza meg ismerőseivel: