Idő! Most!

A Szín-kron csoport produkciója


Kiszely Diána: Ideje

„Az idő nagyon furcsán közlekedik mostanában
Rettentően fel van gyorsulva
Mondja már meg neki valaki
Hogy itt várok rá ezer éve
De mindig csak elviharzik mellettem.”

„Ha tudnád meddig élsz emberként e földön, jobban sietnél?”


● Az Idő! Most! című előadásunk egy próba alkalmával született. A heti 4 órányi munkánk, mindig túl gyorsan száll el. Ezért gondoljuk, jó ötletnek egy olyan előadás létrehozását, amely az időről, az idő múlásáról és a személyes időnk kihasználásáról szól.
● Fontosnak tartjuk, hogy ne egy előre megírt színházi drámai szöveg legyen az előadás alapja, hanem olyan szövegek a nagyvilágból, amik közel állnak hozzánk. Ezen a gondolaton elindulva olyan szövegeket, képeket, videórészleteket, zenéket választunk, amik a legjobban kifejezik az idővel kapcsolatos gondolatainkat.
● Az előadásban megpróbáljuk a legtágabban körbejárni az idő, az ember és az univerzum viszonyát. Az előadás fő mondanivalója, hogy használjuk jól az időnket. Minden, amit a jelenben teszünk ki hat a múlt időnkre vagy a jövőnkre. Azt a kérdést próbáljuk feszegetni, hogy hogyan használjuk jól az időnket, vagy esetekben mások idejét.
● Az idő mindenkinek fontos és értékes. Megpróbáljuk ezt a témát körbejárni zenével, humorral és kellő komolysággal.


● A Szín-kron csoport idén karácsonykor a gyergyószentmiklósi állatmenhelyet szeretné támogatni. A csapat kérése, hogy a nézők hozzanak magukkal egy csomag kutyaeledelt vagy bármilyen négylábúaknak való játékot, kelléket. ●

Jegyek ára egységesen 5 lej.
Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban.

Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.
Online jegyvásárlás: www.biletmaster.ro

Kérem ossza meg ismerőseivel: