Idősek Világnapja Gyergyószentmiklóson

Tizedszer szervezik meg az ünnepi rendezvényt

Gyergyószentmiklós Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Szociális Osztálya, a  Gyulafehérvári Caritas Családsegítő Szolgálat és a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ szeretettel meghívják a szépkorúakat az Idősek Világnapja alkalmából szervezett rendezvényre.

Az ünnepség október 1-jén, szombaton 10 órától szentmisével kezdődik a  Szent Miklós római katolikus templomban, 11 óra 30 perckor kezdődik az ünnepi műsor a Korona termében.

A rendezvény tervezett programja szerint először a város elöljárója köszönti az ünnepelteket, majd az egyházfők kérik Isten áldását.  Rövid előadással készül a Step Dance Sportklub néhány táncosa és a Gyulafehérvári Caritas idősek csoportja. Nagy Zsuzsától Karády Katalin közismert dalait hallhatjuk, zongorán kíséri Korpos Szabolcs. Gyergyószentmiklóson tizedszer szervezik meg az Idősek Világnapját, a kezdetekről Kovács Éva, a rendezvény kezdeményezője mesél. Legvégül a jubiláló házaspárokat köszöntjük.

Partnerek: Szent István Plébánia, Református Lelkészi Hivatal

A rendezvény támogatói: Gyergyószentmiklós Megyei Jogú Város, Hargita Megye Tanácsa, Szent Miklós Római Katolikus Plébánia, Szent Márton Alapítvány, Gedeon Richter Romania Rt.

Kérem ossza meg ismerőseivel: