Idősek Világnapja

Október 1-jén, vasárnap

Gyergyószentmiklós Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Szociális Osztálya, a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő Szolgálat és a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ szeretettel meghívja a szépkorúakat az Idősek Világnapja alkalmából szervezett rendezvényre.

Az ünnepség október 1-jén, vasárnap 10 óra 30 perckor szentmisével kezdődik a Szent Miklós római katolikus templomban, ahol felvehető a betegek szentsége, ezt követően a Korona termében folytatódik az ünnepség.

A rendezvény tervezett programja szerint először a város elöljárója köszönti az ünnepelteket, majd az egyházfők kérik Isten áldását.  Népdalokat énekel a Búzavirág Énekcsoport, György László és Korpos Szabolcs Cseh Tamás dalokat játszik, rövid előadással készül a Hóvirág Néptáncegyüttes néhány táncosa és a Gyulafehérvári Caritas idősek csoportja. Legvégül a jubiláló házaspárokat köszöntjük.

Partnerek: Szent István Plébánia, Református Lelkészi Hivatal, Hóvirág Néptáncegyüttes, Unitárius Egyházközség, Búzavirág Énekcsoport

A rendezvény támogatói: Gyergyószentmiklós Megyei Jogú Város, Hargita Megye Tanácsa, Szent Miklós Római Katolikus Plébánia, Szent Márton Alapítvány, Gedeon Richter Romania SA.

Kérem ossza meg ismerőseivel: