Ifjúsági bérletes előadás a Figuránál

Macskabaj

December 9-én, hétfőn 13 órától látható a Figuránál Albu István rendezésében Martin McDonagh Macskabaj című vígjátéka, mely a No Sugar zenekar közreműködésével jött létre. Az előadás az ifjúsági bérlet részét képezi.

Macskabaj egy olyan fekete humorú vígjáték, melyben minden szélsőségesen alakul. Emiatt lehetséges az, hogy nevetés tárgya lesz az a groteszk világ, amelyben  céltalan fegyverhasználat és érzéketlenség dominál.

De vajon mit eredményez az emberi butaság egy olyan veszélyes helyzetben, amikor kiderül: a környék rettenthetetlen és hírhedt szakadárjának macskája meglehet, már nem is él.

Ettől a pillanattól kezdve a véres harcoké és a nagy szerelmeké a terep:  Padraic és Mairead hirtelen az egész környéket rettegésben tartja. De csak egy egészen rövid ideig. Mert  a Macskabajban minden olyan gyorsan változik és semmi nem történik természetesen. Kivéve egy dolgot: hogy a macskák időnként el-elkóborolnak, majd hazatérnek.

rsz_brf_4682

A produkció egyik különlegessége, hogy a No Sugar zenekar közreműködésével jött létre; az előadásban elhangzanak az együttes saját dalai és feldolgozások is.


Jegyek ára 15 lej, diákoknak 7 lej.

Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között, vagy előadások előtt fél órával a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.
Online jegyvásárlás: www.biletmaster.ro


Martin McDonagh: MACSKABAJ

macskabaj
fordította: Hamvai Kornél

RENDEZŐ: ALBU ISTVÁN

Zenél: a NO SUGAR ZENEKAR

Szereposztás:

DONNY: Szakács László

DAVEY: Fodor Alain Leonard

PADRAIC: Faragó Zénó

MAIREAD: Szilágyi Míra

CHRISTY: Moșu Norbert-László

BREANDAN: Kolozsi-Borsos Gábor

JOEY: Tamás Boglár

JAMES: Gedő Zsolt

Valamint: SAMU CICA

Díszlet- és jelmeztervező: Márton Erika

Képzőművész: Ferenczi Zoltán

Színpadi mozgás: Dávid A. Péter
Rendezőasszisztens: Ferencz Roland

Kérem ossza meg ismerőseivel: