III. Székelyföld – Magyarország Gálamérkőzés

A Gyergyóalfaluból indult és Dunaújvárosban jégkorong-legendává vált Vargyas László harmadszor is megszervezi a Székelyföld és Magyarország jégkorong-összecsapást.A Gyergyószentmiklóson, április 9-én délután 6-kor kezdődő gálameccsen jótékony céllal lépnek pályára a csapatok, a bevételt Böjte Csaba atya gyermekeinek, azaz az őket támogató Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára ajánlják fel.

 

Székelyföld válogatott kerete:

 

Kapusok: Molnár Szabolcs, Ruczuj Gellért, Vad Lukács.
Mezőnyjátékosok: Baróti Zsolt, Bálint Lóránt, Becze Tihamér, Csergő Hunor, Daradics Csaba, Farkas Tamás, Gál Csaba, Kozma Zsolt, Kósa Endre, Moldován Ervin, Molnár Zoltán, Nagy Levente, Péter Róbert, Szőcs Szabolcs, Zsók Levente.
Edzők: Basa János, Gál Sándor, Bíró Ignác.

bojte_kisujsag_cover

Magyarország válogatott kerete: 

szekelyfoldmez_kisujsag_cover

Kapusok: Szuper Levente és Kozma Zoltán.
Mezőnyjátékosok: Ladányi Balázs, Horváth András, Peterdi Imre, Lencsés Tamás, Vaszjunyin Artyom, Tőkési Lajos, Faragó Gyula, Hegyi Ádám, Galanisz Nikandrosz, Borbás Gergely.

Emellett néhány játékossal még zajlanak az egyeztetések.


A kezdeményezést felkarolta a Magyar Jégkorong Szövetség, de szerepet vállal benne Magyarország csíkszeredai Konzulátusa is, helyi szervezője a Gyergyószentmiklósi Progym.
Emellett azonban a jégkorong-társadalomban újra széles körű összefogás bontakozik ki. Számos egykori és jelenlegi neves jégkorongozó ajánlotta fel olyan tárgyait, amelyek valamilyen nagy jelentőségű hoki eseményhez kötődnek, de már azzal is értékes relikviának számítanak, hogy felajánlójuk is különleges becsben tartotta ezeket.

Már 35 hokis emléktárgy található az árverési listán. Többek között a Miskolc, a Debrecen, a Dab.Docler MOL Liga-korongot, a Fehérvár AV19 egyik legjobbja pedig EBEL-rájátszás korongot írt alá és ajánlott fel a székely–magyar meccs árverésére.
Az árverés a http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=jotekonyjegkorong címen zajlik, itt lehet ajánlatokat tenni a tárgyakra. A bevétel természetesen Böjte Csaba alapítványának számlájára folyik be.
Az árverést Péter Emese bonyolítja le, aki a 06-20-379-5359-es telefonszámon, vagy a pakkmagazin1313@gmail.com email címen várja a további felajánlásokat. Az árveréssel kapcsolatos kérdéseiket is ezeken az elérhetőségeken tehetik fel.

Akik esetleg nem tudnának részt venni a gálameccsen, azok is hozzájárulhatnak a jótékony célhoz, azzal, hogy a következő bankszámlára utalnak adományt az alapítvány javára:

Számlatulajdonos: FUNDATIA SF. FRANCISC
Progresului 6-Deva
Számlavezető bank: OTP BANK – DEVA
330011 BL E
IBAN: RO76OTPV340000069719RO04
SWIFT COD: OTPVROBU
══════════════════════════════════

A belépőjegy 15 lejbe kerül felnőtteknek és 7 lejbe a gyerekeknek. Megvásárolható Gyergyószentmiklóson a műjégpálya irodájában, a főtéren a Kobezol bemutató üzletben, a Virág negyedben a BEEP üzletben és a Fény TV irodájában.

Csíkszeredában a Karesz Sport üzletben vásárolható belépőjegy a mérkőzésre.

Kérem ossza meg ismerőseivel: