Irány Karcfalva!

Csütörtökön és pénteken győzni kell!

Kezünkben a sorsunk, csak rajtunk, piros-fehéreken múlik, hogy ott legyünk a rájátszásban. A csapatnak a jégen, nekünk szurkolóknak a lelátón kell mindent beleadnunk a sikerért.
A csütörtökön és pénteken 17:30-kor kezdődő meccsekre autóbuszos utazást szervez a szurkolótábor. Indulás mindkét napon 15:30-kor a Gyergyószentmiklósi kultúrháztól. Útiköltség 10 lej személyenként. Jelentkezni lehet Jakab Péternél a facebookon, vagy a 0747.479-572-es telefonszámon lehet.

Hajrá Gyergyó!

A Progym saját kezében érezheti a sorsát, csak egyedül rajtunk, a piros-fehéreken múlik, hogy a legjobb négy csapat közé jussunk. Csütörtökön és pénteken győzni kell!
Hétfőn és kedden Karcfalván népes gyergyói szurkolótábor segítette a brassóiakat, hogy a számukra szinte tét nélküli meccseken mindent megtegyenek a győzelemért, hogy legyőzzék a Steauát. A Corona legénysége becsülettel meg is harcolt azért, hogy a Steaua pont nélkül zárja ezt a párharcot és a Progymnak esélye legyen az alapszakasz utolsó két mérkőzésén kiharcolni az elődöntőbe jutást. Hétfőn 4-3-as, kedden 2-1-es brassói sikert ünnepelhetett a gyergyói közönség. Zúgott is a „Köszönjük Brassó”.

A Progymnak erre a két brassói győzelemre volt szüksége ahhoz, hogy saját kézbe vehesse a sorsát, szemtől-szembe a közvetlen riválissal vívja ki az elődöntős szereplés jogát. Az esély, a lehetőség megvan, élni kell vele. A képlet végtelenül egyszerű: a csütörtökön és pénteken 17:30-kor kezdődő mérkőzéseken le kell győzni a Steauát.

Mindent bele Progym!

Kérem ossza meg ismerőseivel: