IV. Hargitai Szalon – Gyergyószárhegy

Képzőművészeti tárlat és vándorkiállítás

A IV. Hargitai Szalon képzőművészeti tárlat és vándorkiállítás következő állomása a Gyergyószárhegyi Művelődési Ház Czika terme, a megnyitó november 18-án, pénteken 18 órakor kezdődik.

A tárlatra Együttélés témájú munkákkal 38 szerző összesen ötven alkotással nevezett be. Részt vehetett minden Hargita megyében élő, akár a megyével szimpatizáló vagy innen elszármazott, a román vagy más neves képzőművészeti szövetség tagja, valamint felsőfokú képzőművészeti tanulmányokkal rendelkező, illetve azt jelenleg végző képzőművész.

A megnyitó házigazdája Danguly Ervin polgármester. A kiállítást megnyitják: Czimbalmos Attila, a Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ menedzsere és Botár László, a IV. Hargitai Szalon kurátora. 

A kiállítás december 2-ig látogatható előzetes bejelentkezéssel a 0744 784234 telefonszámon.

A kiállítás a Hargita Megyei Kulturális Központ, Hargita Megye Tanácsa szervezésében a gyergyószárhegyi polgármesteri hivatal, a Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ, valamint a Cultura Nostra Egyesület társszervezésében és Csíkszereda Megyei Jogú Város támogatásával jöhetett létre.

afisa3_lazarea-01

Kérem ossza meg ismerőseivel: