Jancsi és Juliska

A kolozsvári Puck Bábszínház bábelőadása

A Gyermek és Ifjúsági Bérlet keretén belül október 24-28 között hat alkalommal játssza a kolozsvári Puck Bábszínház a Jancsi és Juliska bábelőadást a Bocsárdi Angi Gabreilla Stúdióteremben. Az előadások naponta 10 órától kezdődnek, pénteken pedig 12 órától is.

A gyergyószentmiklósi vendégjáték támogatója Hargita Megye Tanácsa.


Jancsi és Juliska egy reggel arra ébrednek, hogy édesapjuk bejelenti: vásárra kell vinnie a kiskecskét, hogy adósságait kifizethesse. A búslakodó gyerekeket Csipet, az erdei manócska lepi meg, aki egy titokzatos versike segítségével kincshez juttatná két kis barátját. Történetüket a Vasorrú Bába bonyolítja, és bár Csipet manó és Döme mackó mindent megtesz a gyerekek megmentéséért, végül Juliskának sikerül megszabadulnia a gonosz szipirtyótól. A kincs is megkerül, édesapjuk, a szegény favágó is boldog, hiszen rátalál elveszettnek hitt gyermekeire.
Melyik úton megyünk? Kiben bízunk? Mivel segítünk a bajban? – kérdezhetjük egymástól kicsik és nagyok, a mesében és a valóságban egyaránt.


Az előadásra a jegyek ára 6 lej. Megvásárólhatók a Figura jegyirodájában munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között, vagy előadás előtt a helyszínen. Jegyfoglalás: 0752-227.011, org@figura.ro

Kérem ossza meg ismerőseivel: