Január elején két újabb dűlő parcellázási terve is kifüggesztésre kerül

Eddig összességében mintegy nyolc ezer hektáron zajlott helyszíni mérés, 48 dűlőben, kifüggesztési fázison pedig 25 dűlő jutott túl, megközelítőleg kétezer hektárra vonatkozóan. Adatfeldolgozás alatt további 19 dűlő tervei állnak, ezekben már lezajlott a mérés a 2015-ös év folyamán. Kifüggesztésre sorban további dűlők következnek.
2016. január elején, 4-15. között ismét kifüggesztés várható, ezúttal a 72-es és 82-es dűlőket illetően – az Arangyos (Várbükk), illetve Csiszér egy részére vonatkozóan.

DULOKONTUR_85_72_73

A megjelölt két hétben az érintett földtulajdonosokat arra kérik az illetékesek, hogy a városháza ügyfélfogadójában tekintsék meg a kifüggesztett parcellázási terveket, a feltüntetett adatok pontosságát ellenőrizzék alaposan és amennyiben úgy ítélik meg, hogy az általuk ismert információk a tulajdonoslista, parcella méret, vagy annak elhelyezkedése kapcsán eltér a feltüntetettektől, írásban fogalmazzák meg módosítási igényüket és a megjelölt két hétben nyújtsák azt be a városháza iktatójába.

A módosítási kérelmek elbírálása nem azonnali, így előfordulhat, hogy az igénylő néhány hét, akár egy hónap múlva kap majd behívót majd személyesen a kataszteri irodára.

Továbbra is fontos, hogy a parcellatulajdonosok személyi számukat (CNP) közöljék a kataszteri iroda munkatársai számára, mivel ez szükséges a véglegesítéshez.

A kifüggesztésre kerülő adatok, illetve a városhoz tartozó külterületek dűlőinek térképe és ezek megnevezései megtekinthetőek a városháza hivatalos honlapján is, www.gyergyoszentmiklos.ro, az Önkormányzat/Parcellázási tervek menüpontnál. A módosítási kérelem ugyanennél a menüpontnál letölthető.

Fontos, hogy a megjelölt időszakban az érintettek ellenőrizzék az adatok helyességét, kérjük, szakítsanak rá időt az év első két hetében. Január közepe után újabb kifüggesztések várhatók, kérjük, kövessék híradásainkat.

Kérem ossza meg ismerőseivel: