Január második felében újabb két dűlő parcellázási terveit konzultálhatják az érintettek

A 79, 80-as dűlőben érintett tulajdonosok, figyelem!

Január 15-ig, péntekig ellenőrizhetők a 72-es (Arangyos/Várbükk) és 82-es (Csiszér egy része) dűlők parcellázási terveinek tulajdonoslistái és adatai. Az érintettek a városháza ügyfélfogadójában, illetve az önkormányzat honlapján tekinthetik át az adatokat. Fontos, hogy a megadott határidőig, szükség esetén, írásban fogalmazzák meg módosítási igényüket, amennyiben megítélésük szerint a saját parcellájukat érintő adatok pontatlanok.

A parcellázási tervek véglegesítéséhez emellett a szakirodának a tulajdonosok személyi számaira is szüksége van, nagyon fontos az is, hogy amikor betérnek a városházára a CNP-t adják meg a „földes iroda” munkatársainak. A kapcsolatfelvételre természetesen telefonon is van lehetőség, tárcsázzák a központi telefonszámok valamelyikét 0266 364 494, 0266 364 495, 0266 364 650.

Az elkövetkező két hétben újabb két dűlő parcellázási tervei kifüggesztésre kerülnek. Január 18-29. között a 79-es és a 80-as dűlők, azaz a Csiszér dűlő felső része, a Hidegek-loka környéke lesz megtekinthető. Az adatokat ugyancsak a városháza ügyfélfogadójában, illetve a városháza honlapján lehet ellenőrizni.

A módosítási kérelmek elbírálása nem azonnali, ezért előfordulhat, hogy néhány hét, akár hónap után hívják be az igénylőt személyes egyeztetésre az önkormányzat kataszteri irodájába. A munka folyamatos, az földtulajdonosok szempontjából az a lényeges, hogy amennyiben több dűlőben is rendelkeznek parcellákkal, minden esetben kövessék figyelemmel a folyamatot. A szakiroda megítélése szerint a kifüggesztett tervek adott esetben jóval több tulajdonost érintenek, mint ahányan ellenőrzik az adatok helyességét a meghirdetett két hét alatt. Ismételten felhívjuk azonban az érintettek figyelmét, hogy közreműködésükkel fontos részletekre derülhet fény, fontos, hogy a helyszíni méréseken személyesen részt vegyenek és kifüggesztéskor ellenőrizzék az adatokat, mert ezt követően a terveket véglegesítik, további módosításra már nem lesz lehetőség. A parcellázási tervek véglegesítését követően pedig az eddigiekben kiállított ideiglenes bizonylatok érvényüket vesztik.

Fontos, tehát, hogy hétfőtől kezdődően két hétig a 79, 80-as dűlőben érintett tulajdonosok átnézzék a parcellázási terveket.

79_80-as_dulok

Kérem ossza meg ismerőseivel: