Járdaprogram Gyergyócsomafalván

Második alkalommal hirdetik meg a közbeszerzést

Megjelent az elektronikus közbeszerzési oldalon Hargita Megye Tanácsa járdaprogramja keretében kiírt közbeszerzése. Cégek jelentkezését várják járda kiépítésére Gyergyócsomafalvára, a 126-os jelzésű megyei út mentén. A beruházás áfa-nélküli értéke 1 126 050 lej, amelyre április 4-ig tehetnek árajánlatot a jelentkező cégek. A járdaprogram keretében ugyanakkor várják a Közbeszerzések Országos Ügynökségétől (ANAP) a jóváhagyást a ditrói, valamint a zetelaki munkálatok közbeszereztetésére is.

A közbeszerzést ugyanakkor második alkalommal hirdetik meg, az előző kiírásra nem volt egy jelentkező cég sem (erről itt írtunk részletesebben).

Hargita Megye Tanácsának elnöke számít a községvezetés és a lakosok segítségére is, hogy kivitelezőt találjanak a munkálatokra és idén elindulhassanak a munkálatok. Ez ügyben Borboly Csaba ma, március 13-án Márton László Szilárd polgármesterrel is egyeztetett a megyeházán.

– Bízom benne ez alkalommal lesz jelentkező cég. Számos beruházásunk akadt el a cégek hiányában, köszönhetően a kormány rossz gazdasági politikájának is. Ezért szorosan együtt kell dolgoznunk, hogy kivitelezőket találjunk kiírásainkra, hiszen több kisebb-nagyobb beruházást szeretnénk idén is eszközölni, amelyek fontosak egy-egy település számára. Ebben kérem a helyi lakosok segítségét is – tette hozzá a megyei tanács elnöke, aki a közösségi oldalon is felhívással fordult a lakossághoz.

Kérem ossza meg ismerőseivel: