Javában zajlik a asztalitenisz csapatbajnokság!

V. forduló már lezajlott.

Már 5 fordulót hagytak maguk mögött a csapatok és már körvonalazódni látszik, hogy kik az esélyesek a bajnoki címre!

Az A divízióban magabiztos teljesítménnyel vezet a Barabás Sándor, Fazakas Attila, Campian Zoltán, Málnási Ferenc alkotta maroshévizi Ping Pong Club csapata, aki 100%-os teljesítményt nyújtva, 5 mérkőzés alatt 15 pontot szerzett, így a legnagyobb esélyesnek tűnik a bajnoki cím megszerzéséért folytatót küzdelemben.

Második helyen 9 ponttal a fiatal GY.T.T. gyergyói csapat áll őket követi a maroshévizi PPC 2016 csapata szintén 9 ponttal. A tavalyi bajnok Old Boys Gyergyó csak a negyedik helyen áll 6 ponttal, azonban hatalmas játékerővel rendelkezik, így még várható tőlük a visszavágás.

Tic Tac Boys 4 pontot szerzet, míg a salamási Demarco 1 ponttal a sereghajtó.

gytt-ppc-01

A VI-ik forduló mérkőzései

PC 2016 – GY.T.T.

Ping Pong Club – Tic Tac Boys:

Demarco – Old Boys Gyergyó:

A divizió jelenlegi állása: Tabella

A B divizióban az első 5 forduló az elmaradt és bepótolt mérkőzésekről szólt, de végére a Old Boys Ditró csapata vezeti a tabellát 13 pontal.

A csomafalvi Délhegy nagy fejlődést mutat a múlt évi teljesítményéhez képest és sikerült 10 pontot összegyűjtenie az 5 forduló alatt, így a második helyen állnak, őket követi a szárhegyi Bástya 9 pontal, újfalvi Katorzsa 6 pontal, mindkét csapat 4 lejátszott meccs után.

Az utolsó két hely a fiatalabb csapatoknak marad, a ditrói Autocom Ifik 3 pontot szereztek, míg a bajnokság legfiatalabb csapata a GY.A.T. Juniornak nem sikerült pontot szerezni.

14339252_728181723996010_3622746_o

A VI-ik forduló mérkőzései

GY.A.T. Junior – Délhegy:

Autocom Ifik – Old Boys Ditró:

Katorzsa – Bástya:

B divizió jelenlegi állása: Tabella

További információ a csapatversennyel kapcsolatosan a GY.A.T. S.E. oldalán megtalálható.

 

Kérem ossza meg ismerőseivel: