Jazzkívánságműsor magyarul

A Sárik Péter Trió és Falusi Mariann Gyergyószentmiklóson

Folytatódik a Sárik Péter Trió sikersorozata, a Jazzkívánságműsor! Az új kiadásban kizárólag magyar dalok hallhatók, a csapat az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai slágereiből válogatott és dolgozta át a saját stílusára. A Trióhoz most Falusi Mariann csatlakozott, akit senkinek nem kell bemutatni. Minden stílusban otthonosan mozog, legyen az klasszikus zene, jazz, musical vagy pop. A Jazzkívánságműsor magyarul lemezen 15 dal található, mindegyik más időszakból és más stílusból. A közös bennük, hogy ebben a formában még soha, sehol nem voltak hallhatók.

Falusi Mariann és Sárik Péter 2009 óta játszanak együtt. Első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be, hatalmas sikerrel. Mariann és a Trió az elmúlt évtizedben számtalan közös műsort hozott létre, ezek megkoronázása a mostani: szabad csapongás műfajok és stílusok között olyan dalok segítségével, amiket tele torokból énekel a közönség, miközben valójában jazzt hallgat vagy akár táncol rá!

Eddig két Jazzkívánságműsor lemez jelent meg, az első 2014-ben Fonogram-díjat kapott, mint “Az év jazz felvétele”, a másodikat pedig 2016-ban jelölték ugyanerre a címre!


Jazzkívánságműsor magyarul

SarikPeter_UJSAG_A6a

Előadják:

Falusi Mariann: ének
Sárik Péter: zongora
Fonay Tibor: bőgő
Gálfi Attila: dob


Időpont: május 13, hétfő 19:00 óra
HelyszínGyergyószentmiklósi Művelődési Központ

Jegyek ára 20 lej.
Jegyek a Gyergyószentmiklósi művelődési ház jegypénztárában válthatók munkanapokon 15 és 19 óra között. Helyfoglalás a 0266/361.992-es vagy a 0742/215.503-as telefonszámokon.


Ízelítő:

Kérem ossza meg ismerőseivel: