Jó hírek év végére!

Csak egy kormányhatározattól függ, hogy elkezdhessük a műjégpálya felújítási munkálatait

Kedves lakóközösségünk!

Jó híreink vannak így ünnepek előtt!
Az angyal elhozta nekünk a műjégpályát!

A mai napon munkatársaimmal a Fejlesztési Minisztériumnál voltunk, ügyeket intézni. Örömmel közöljük, hogy minden egyes műszaki akadályt sikerült elhárítani, és már csak egyetlen kormányhatározat választ el attól, hogy elkezdhessük a műjégpálya felújítási munkálatait. Többek között új tribün – 2125 férőhellyel -, minőségi fény- és hangtechnika, edzőtermek, orvosi szoba, öltözők kapnak helyet a felújított épületben.

Természetesen nem kell attól tartani, hogy kedvenc csapatunk, a GYHK nem tudná lejátszani mérkőzéseit hazai pályán – a felújítási munkálatok mindenképpen csak a jelenlegi szezon után kezdődnek el.
A beruházás összértéke 42.147.633,67 lej.

Sportolóink, csapataink megtesznek mindent annak érdekében, hogy sport által fejlesszék a közösséget, így nekünk is mindent meg kell tennünk, hogy közösen fejlesszük a sporttevékenységekhez szükséges infrastruktúrát.

Még egy jó hír a mai napra! A minisztériumból tájékoztattak, hogy az uszodás projektünk is megfelelően halad, a tervezés-kivitelezést feltöltötték közbeszerzésre, és január közepéig lehet majd jelentkezni a licitre, ahová várjuk a helyi vállalkozóinkat is, tegyék meg ajánlataikat. A beruházás értéke 6 265 984 lej, határidő 2019. január 14.
A licit részleteiről a következő linken lehet információhoz jutni:

http://sicap-prod.e-licitatie.ro/…/simpli…/v2/view/100039292

Eredményes utazás volt a mai, köszönöm mindenkinek, aki hatékonyan hozzájárult az sikerhez.

Nagy Zoltán


mujegpalya1

mujegpalya2

mujegpalya3

mujegpalya4

Kérem ossza meg ismerőseivel: