Jön a 4. gyergyói EgyFeszt

Parov Stelar, Tankcsapda és még rengeteg meglepetés

Fesztiválozók kedvenc vicce, hogy a legnépszerűbb előadó a MÉG SOKAN MÁSOK zenekar, hiszen mindenhol ott vannak a plakátokon. Ez így lesz a gyergyószentmiklósi Egyfeszten is: a szervezők elkezdték bejelenteni augusztus első fesztiválhétvégéjének fellépőit.

Még homály fedi a nevét a koncertezők, előadók közül a legtöbbnek (a szervezők nyilván már tudják, de még várnak egy kicsit mielőtt közhírré tennék), de az már tudható, hogy az idei nemzetközi sztárfellépő a Parov Stelar lesz, egy másik estén pedig a Tankcsapda nyomul majd a nagyszínpadon.

Parov Stelar az electro swing koronázatlan királya, aki nem sűrűn fordul meg mifelénk bandájával, de annál több a rajongója Erdélyben is. Aki pedig még nem ismerné, az gyorsan-gyorsan keressen rá a zenei platformokon, és azonnal rá fog jönni, hogy a koncertjük igen különleges élménynek, hatalmas bulinak ígérkezik.
A Tankcsapdát pedig nem kell bemutatni senkinek.

És ha a nagyszínpadi fellépők közül még csak a Parov Stelar és a Tankcsapda neve nyilvános, azt már elárulják a szervezők, hogy az Egyfeszt szerkezete ezután sem változik, Gyergyószentmiklós számos pontján szól majd a zene. Itt lesz például a Mobilmánia Vikidál Gyulával, a Folkudvarban a Tarló Zenekar húzza a talpalávalót, Lóci is játszik a közönségnek, jó lesz a Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncertje is és az Elefánt is nagyot szól majd. Szóval, egy bőséges ízelítő a magyar zene legjavából.

És hogy minden ilyenkor szokásos közhelyet is kimondjunk, jut zenei és egyéb kulturális finomság minden ízlésnek, és persze jönnek MÉG SOKAN MÁSOK.
Kassay Péter főszervező rámutat: az Egyfeszt már megszokott és megkedvelt tematikus udvaraiban a művészetek széles spektrumát igyekeznek átfogni és megmutatni. Érdemes naponta lesni az Egyfeszt közösségi felületeit, hiszen sorra jelennek meg az újabb és újabb fellépőnevek: zenészek, képzőművészek, költők, színházi társulatok, produkciók kínálatai. Úgy, ahogy egy összművészeti fesztiválhoz illik.

És míg kevés név ismert, érdemes gyorsan rácsapni a még kedvezményes elővételi fesztiválbérletekre, hiszen szépen fogynak, és gyorsan fogynak a napok is, amíg még kedvezményesen kaphatók. A Gyergyói-medencében élők számára kínált fesztiválbérlet most (még!) 199 lejért vásárolható meg, mindenki másnak (még!) 219 lejbe kerül.

Találkozzunk, bulizzunk, művelődjünk együtt augusztus 1. és 4. között Gyergyószentmiklóson, az Egyfeszten!


Az Egyfeszt szervezőcsapata

Kérem ossza meg ismerőseivel: