Kamarazene koncert Gyergyószentmiklóson a Duó Art előadásában

Siklódi Réka és Kelemen Gábor koncertjével folytatódik a Klassz–Tavasz Fesztivál

Április 20-án, csütörtökön este hét órától a gyergyószentmiklósi művelődési ház Bocsárdi Angi Gabriella stúdiótermében adnak ízelítőt Grieg, Liszt és Veracini műveiből.

Az együttes létrejötte a művészek mesteri tanulmányaihoz köthető, ahol együtt muzsikálva úgy döntöttek, megpróbálják hallatni hangszereik hangjait. Zongora illetve hegedű tanulmányaikat a csíkszeredai Nagy István Művészeti Középiskolában kezdték, hét évesen. Érettségi után a kolozsvári Gheorghe Dima Zeneakadémia zongora illetve hegedű szakán folytatták Horvát Edit és Béres Melinda tanárnők osztályában, majd a mesteri fokozatot Nagyváradon, az Állami Egyetem kamarazene szakán végezték el, dr. Jámbor Erzsébet osztályában. A két év során több koncertet is adtak ebben a formációban, az összhang már az első lépésektől működött köztük, így sok szép zenei élményben volt részük.

Siklódi Réka jelenleg a Nagy István Művészeti Középiskola és a Hargita Megyei Művészeti Népiskola tanára, Kelemen Gábor a tanári pálya mellet a Csíki kamarazenekar tagja.

DUO ART plakat

A jegy ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lej.
Jegyek a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ irodájában válthatók munkanapokon 9 órától 16 óráig. Helyfoglalás a 0266/361.992-es illetve a 0787/755.294-es telefonszámon.

Kérem ossza meg ismerőseivel: