Karácsonyi varázslat az Erdélyi Magyar Televízióban!

December 24-én és december 27-én este 8 órakor a Bagossy Brothers Company a vendég!

Idén is ünnepi műsorkínálattal jelentkezik Karácsonykor az Erdélyi Magyar Televízió! December 24. és 27. között meghitt vallomásokkal, vidám pillanatokkal, és szívből jövő jókívánságokkal várjuk nézőinket. Üljük együtt a szeretet ünnepét!

Az ünnepi időszakra több saját gyártású magazinműsorral, hangulatos koncertfelvételekkel, és családias beszélgetésekkel is készül az Erdélyi Magyar Televízió szerkesztősége. Így például december 24-én, este 8 órától karácsonyi különkiadással jelentkezik a Trendelő. Suba Zsuzsi műsorvezető ez alkalommal a Bagossy Brothers Company tagjait látja vendégül, akikkel többek közt a karácsonyi élményeikről, emlékeikről, illetve az ajándékozás öröméről is beszélgetnek. De kiderül az is, hogy a sikeres erdélyi zenekar tagjai számára melyek az ünnep elengedhetetlen mozzanatai. December 25-én, este 9 órától ünnepi különkiadással jelentkezik az Üzenet szeretettel is. A közkedvelt kívánságműsorban Szénégető István római katolikus pap, marosvásárhelyi plébános tolmácsolja karácsonyi gondolatait, illetve a nézők ünnepi üzeneteit ez alkalommal mindkét házigazda, Szabó Éva és Barabási Tivadar közösen továbbítja.

December 25-én, péntek délután fél 6-tól – az előző évekhez hasonlóan – ünnepi különkiadással és dupla műsoridővel jelentkezik a Hitélet. A műsor vendége Jakab István, a Maros-Mezőségi Református Egyházmegye esperese és családja lesz, de velünk lesz a népszerű Role Zenekar is, amely Kájoni János dalokkal teszi még hangulatosabbá, ünnepibbé a beszélgetést. Ugyancsak pénteken, este 8 órától lesz látható a Karácsonyi vallomások című különkiadású műsor is, amelyben az ETV több műsorvezetője számára kedves barátokkal, mentorokkal, példaképekkel beszélget. Az ünnepi magazin házigazdája Szabó Emese lesz.

December 26-án az ünnepi hangulatot idézi a Női Szeszély és a Kultúrcsepp is. Az Erdélyi Magyar Televízió szombat este 8 órától kezdődő kulturális magazinjában a téli ünnepkörhöz kapcsolódó hagyományokat idézzük fel, így például a betlehemezés, a regőlés, a lucázás, az aprószentekelés, illetve a megéneklés szokását éljük közösen újra.

December 27-én, vasárnap este 8 órától ünnepre hangol a Kotta című zenés magazinműsor is. Kurta Kinga vendégei ez alkalommal a Bagossy Brothers Company tagjai lesznek, akik legszebb ismert dalaik mellett a legújabbakat is megszólaltatják. De nem ez az egyetlen hangulatos koncertfelvétel az ETV ünnepi műsorkínálatában. December 25-én, péntek délelőtt 12:45-től től a Kaláka Együttes Szabad-e bejönni? című aradi koncertjének felvételét nézhetik meg a televízió követői, illetve este 21:35-től a Titán Együttes hagyományos karácsonyi koncertjét közvetítjük.

Mindemellett vidám percekből sem lesz hiány, hiszen az ünnepi időszakban több alkalommal is ízelítőt adunk a Hahota Humor Forte című előadásából, Karácsonyi vidám percek címmel.

Kérem ossza meg ismerőseivel: