Karácsonyváró bábelőadás Gyergyószentmiklóson

A két pásztor karácsonya


Karácsonyváró bábelőadás turné Hargita megyében 

betlehemes-plakát-2017Hargita Megye Tanácsa és a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont  karácsonyváró bábelőadás turnéra indítja A két pásztor karácsonya című előadást december 11-13. között. A karácsonyra hangoló bábelőadás turné során a megyében élő óvodás, iskolás, szociálisan rászoruló, a kulturális központoktól távolabb élő gyermekeknek Demeter Ferenc és Gál Orsolya kolozsvári bábelőadók betlehemes játékot adnak elő.

A bábelőadást öt Hargita megyei településen játsszák: az Oklándi Inkluzív Oktatási Központban, a zeteváraljai kultúrotthonban, a gyergyószentmiklósi ORA International Családi Típusú Elhelyezőközpontban, a csíkmadarasi kultúrotthonban és a Csíksomlyói Multifunkcionális Központban.

A turné megszervezésében partnereink: Oklándi Elhelyezőközpont, Jókai Mór Általános Iskola – Zeteváralja, ORA International Ökumenikus Segélyszervezet – Gyergyószentmiklós, Kiss Ferenc Általános Iskola – Csíkmadaras, a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság  2-es számú Központja.


A turné részletes programja:

Betlehemes– Demeter Ferenc és Gál Orsolya bábelőadása

December 11., hétfő

15.00 óra: Oklándi Inkluzív Oktatási Központ

December 12., kedd

12.00 óra: Zeteváraljai kultúrotthon

16.00 óra: Gyergyószentmiklósi ORA International Családi Típusú Elhelyező Központ

December 13., szerda

11.00 óra: Csíkmadarasi kultúrotthon

16.00 óra: Csíksomlyói Multifunkcionális Központ

Szeretettel várjuk az óvodásokat, iskolásokat, pedagógusokat, szülőket, nevelőket a Karácsonyváró bábelőadás turné ajándékelőadásaira!

Kérem ossza meg ismerőseivel: