Keményen készül az új idényre a Progym

Csergő: minden esélyünkbe belekapaszkodunk

Teljes gőzerővel zajlik a felkészülés a csapat háza táján, elkezdődtek a jeges edzések, a tréningeket pedig komoly hozzáállás jellemzi. Csapatunk játékosát, Csergő Hunort kérdeztük ki a jelenlegi helyzetről, aki többek között megjegyezte: a komoly munka gyümölcsöző lehet.

Az edzésekről…

“Jelenleg napi három edzéssel igyekszünk ritmusba lendülni, reggel egy jeges, este pedig egy száraz és egy jeges tréninget tartunk. Vaclav Novak nagyon komoly hozzáállást tanúsít, szigorúan megköveteli a munkát. Igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni magunkból és teljesíteni az elvárásokat.”

Az új arcokról, László Arnoldról és Boriszenkóról…

“Próbáljuk a lehető legjobb hangulatot fenntartani, hogy jobban menjen a közös munka. Mindkettőjüket remek csapatjátékosnak tartom. Hétfőn csatlakoztak a kerethez, nem töltöttek itt még túl sok időt, de egyelőre nagyon jól megy nekik a beilleszkedés.”

A távozás lehetőségéről…

“Az elmúlt idény végén már gondolkodtam rajta, hogy megpróbálom magam feltornázni a MOL Liga szintjére, és úgy alakítottam a nyári felkészülést, hogy jó erőnlétben legyek a szezonkezdetre. Három csapatnál lett volna lehetőségem a MOL Ligára, ebből kettő próbajátékkal indult volna. Végül úgy láttam jónak, hogy itthon maradjak és a lehető legtöbbet próbáljam meg kihozni magamból a következő idényben.”

Az esélyekről…

“Nem iszunk előre a medve bőrére, viszont minden egyes esélybe belekapaszkodunk, ami sikerhez vezethet. Az eddigi szezonjaim legsikeresebbikére szeretnék majd visszatekinteni jövő nyáron.”

Címfotó: Szász Adorján

Kérem ossza meg ismerőseivel: